Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul are un nou purtător de cuvânt: redactorul şef de la Money Channel, Dan Suciu. Albaiulianca Ioana Muntean rămâne în echipa de comunicare

Publicat

Prim-ministrul Mihai-Răzvan Ungureanu l-a numit, luni, în funcţia de secretar de stat, purtător de cuvânt al Guvernului, pe Dan Suciu, jurnalist specializat în domeniul economic.

Dan Suciu are o experienţă jurnalistică de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicaţiile „Banii Noştri”, „Privirea”, „Prezent”, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel.

Dan Suciu este absolvent al Facultăţii de Filosofie – Universitatea din Bucureşti şi al unui master de Politici Publice. În prezent este doctorand în economie.

Potrivit „România Liberă”, lista persoanelor luate în calcul pentru instalarea pe acest post a inclus mai multe nume de foşti şi actuali jurnalişti specializaţi în economie, dar unii dintre aceştia au refuzat oferta din cauza mandatului scurt al Guvernului, până la alegerile parlamentare din toamnă şi a contextului politic.

Fostul purtător de cuvânt, albaiulianca Ioana Muntean şi-ar fi dat demisia imediat după preluare funcţiei de către noul premier, însă acesta i-ar fi propus să rămână în echipa de comunicare a Guvernului, pe funcţia de secretar de stat, iar aceasta a acceptat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax