Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Guvernul Dăncilă a căzut, ce face PNL. Ludovic Orban: ”S-a încheiat o perioadă de distrugere, ură şi divizare”

Publicat

Joi la scurt timp după ce guvernul Dăncilă a căzut, președintele PNL, Ludovic Orban, a spus că „s-a încheiat o perioadă de distrugere, ură şi divizare” pentru țară.

Mai mult, Orban a declarat că dacă va fi chemat de preşedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, partidul pe care îl conduce, îl va propune chiar pe el pentru funcția de prim-ministru.

 Vezi și EXCLUSIV Alba24: LISTA scurtă a posibililor miniștri din viitorul Cabinet Orban. 8 nume de la PNL și un independent la Justiție

„Coşmarul pe care îl trăieşte România de trei ani a încetat. Astăzi Parlamentul României a demis Guvernul PSD care şi-a bătut joc de România aşa cum nu şi-a bătut joc nimeni în ultimii 30 de ani.

Mulţumesc preşedintelui Klaus Iohanni pentru implicarea decisivă în succesul acestei moţiuni. Mulţumesc parlamentarilor libearli şi partenerilor politici care au stat până la sfârşit şi au făcut faţă ofertelor ticăloase făcute de o putere disperată care nu a făcut altceva decât să servească infractorii din România.

România are nevoie de seriozitate, competenţă, cinste, corectitudine şi de programe şi proiecte raţionale. Primul pas s-a încheiat. Sunt convins că fiecare formaţiune politică va decide în forururile statuare care va fi poziţia în consultările de la Cotroceni.

În cazul în care vom fi chemaţi să formăm guvernul, persoana propusă pentru premier de PNL este în persoana mea”, a declarat Ludovic Orban joi la Parlament.

sursă: adevărul.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax