Connect with us
Publicitate

POLITICA

Guvernul explică împărţirea fondurilor de stat, în mediul rural

Publicat

Executivul face precizări cu privire la modul în care au fost alocate fondurile guvernamentale în baza Ordonanţei 7/2006, despre care, în teritoriu, se vorbeşte că ar fi fost împărţite pe criterii politice. Statistica prezentată de Guvern arată că majoritatea au ajuns la administraţii locale social-democrate şi liberale.

„Fondurile guvernamentale alocate în baza Ordonanţei 7/2006 nu au fost acordate pe criterii politice, ci în funcţie de stadiul investiţiilor aflate în derulare, în baza cererilor de finanţare depuse în cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural, de către autorităţile publice locale”, arată Biroul de presă al Guvernului, într-un comunicat.

Pentru a îndepărta orice urmă de îndoială, Executivul  arată că, din punct de vedere statistic, fondurile alocate de Guvern pentru componenta baze sportive a Programului de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural au fost distribuite astfel: 31% către administraţii PSD+PC, 28% către administraţii PNL, 27% către administraţii PDL, 9% către administraţii UDMR, 6% către administraţiile care aparţin altor formaţiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax