Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Guvernul ia în calcul o posibilă reducere a contribuțiilor de asigurări sociale cu 3-5%

Publicat

Guvernul ia în calcul o posibilă reducere a contribuțiilor de asigurări sociale cu 3-5%, „în mod sigur pentru angajați, poate și pentru angajatori”, a declarat premierul Mihai Ungureanu într-o emisiune la TVR.

„Am în vedere scăderea CAS, sigur pentru angajaţi, poate şi pentru angajatori, într-o marjă de 3 până la 5%, în funcţie de capacitatea noastră de a ne permite aşa ceva, care ţine de felul în care există bani la buget, şi externă, în funcţie de condiţiile de mediu economic şi financiar „, a spus Ungureanu .

În luna februarie, premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi liderii coaliţiei au convenit ca în programul de guvernare să fie prevăzută creşterea veniturilor populaţiei, în funcţie de resursele economiei. În privinţa majorării salariilor şi pensiilor, premierul a precizat că nu „a vorbit despre aşa ceva”. „Nu îmi permit să arunc România intr-o spirală de hotărâri populiste”, a precizat primul ministru.

Sursa: TVR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. vali

    marți, 06.03.2012 at 06:14

    La cuvantul „intr-0” ati tastat zero in loc de ‘o’ 🙂

  2. atti

    marți, 06.03.2012 at 08:50

    CRED CA NUMAI NE ABURESTE.NOI PENSIONARI FARA PRIVILEGI, CU PENSIA INGHETATA, SI INPOZITATA CU 5,5%CAS VOM MURI DACA GUVERNELE INDIFERENT DE CULOARE, NU ARE IN FATA SI VIATA MILIOANELOR DE SARACI.SURSA AR FI INPOZIT PROGRESIV, CU CAT FURI MAI MULT AI GRIJA SA AJUTI SEMENI CU UN PROCENT MAI MARE DIN FURTISAG.ASTA E IN TARILE CIVILIZATE, UNDE STATUL SE GANDESTE LA NEVOIASI NU LE TRIMITE LA APA SFANTATA, SI LUMEA DE DUPA MOARTE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax