Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Guvernul lansează programul ”Prima Conectare”, destinat celor neracordați la apă și canalizare. Buget pentru 88.400 de gospodării

Publicat

lucrari apa

Guvernul a aprobat miercuri bugetul Administraţiei Fondului de Mediu care include și programul „Prima conectare la sistemele de alimentare cu apă și de canalizare”.

Ministrul Mediului Tánczos Barna a anunțat că prin acest program va fi asigurată conectarea a 88.400 de gospodării cu venituri mici la rețelele de apă și canalizare.

„Am atins astfel încă un jalon din pilonul Tranziția Verde, componenta Managementul apei din cadrul Planului Național de Reziliență și Redresare, implementat de MMAP”, susține ministrul.

Tánczos Barna spune că programul este destinat persoanelor vulnerabile și că acesta va contribui la un management mai sustenabil al resurselor de apă.

Investiția se ridică la 168 de milioane de euro.

Ministrul Mediului a anunțat că în perioada următoare vor fi semnate acordurile de implementare cu autoritățile locale care participă la program.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax