Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul majorează cu 3 milioane de euro fondurile pentru sprijinirea crescătorilor de vaci de lapte din zonele defavorizate

Publicat

vaci_de_lapte Guvernul a aprobat miercuri, 24 iunie, printr-o Hotărâre, majorarea cu 3 milioane de euro a plafonului alocat ajutorului specific pentru crescătorii de vaci de lapte din zone defavorizate.

Astfel, suma totală alocată categoriei vaci de lapte din zone defavorizate crește de la 22,4 milioane de euro la 25,4 milioane de euro.

Ajutorul specific ce reprezintă un sprijin financiar aferent Fondului European de Garantare Agricolă, se asigură din sumele alocate Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, din venituri din privatizare înregistrate în contul curent generat al Trezoreriei Statului, conform legilor bugetare anuale.

Măsura luată de Guvern are la bază consultările între Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și sectorul privat și răspunde solicitărilor adresate de către asociațiile crescătorilor de vaci de lapte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax