Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Guvernul nu va aproba scăderea plafonului de încadrare a microîntreprinderilor la 500.000 de euro. Precizările premierului

Publicat

Guvernul nu va aproba iniţiativa prin care să se coboare, de la 1 ianuarie 2022, plafonul de încadrare a microîntreprinderilor de la un milion de euro la 500.000 de euro, a anunțat vineri premierul Nicolae Ciucă.

„Pentru că am văzut o serie de dezbateri pe tema coborârii, începând cu 1 ianuarie 2022, a plafonului de încadrare, ca microîntreprindere, de la un milion de euro la 500.000 de euro, aş dori să clarific acest lucru.

Guvernul nu va aproba o astfel de iniţiativă, antreprenorii români au nevoie de mediu predictibil şi prietenos pentru a-şi dezvolta şi consolida afacerile cinstit şi nu trebuie taxaţi suplimentar.

Am discutat şi analizat. Vom respecta prevederile Codului fiscal”, a declarat Nicolae Ciucă, la începutul şedinţei de Guvern.

Guvernul este preocupat de a păstra echilibrul bugetar şi respectă angajamentele luate în relaţia cu Comisia Europeană, de a avea un deficit de 6,2 % pe ESA, echivalentul a 5,84 % pe cash, a precizat premierul.

sursă: Agerpres

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax