Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul PNL vrea să elimine interimarii din funcțiile publice. Orban: Delegările pe posturi de conducere, limitate la 6 luni

Publicat

Liderul PNL susține că guvernul liberal intenționează să modifice legislația astfel încât să fie limitate detașările pe funcțiile publice.

„Studiem foarte atent politica detașărilor. S-a ajuns la o situație în care un procent semnificativ de angajați din sectorul public ocupă funcții publice prin detașare. Nu mi se pare un lucru normal, în momentul în care un om este angajat într-o instituție publică, sigur, trebuie să fie angajat prin concurs, dar trebuie să gireze toate activitățile care fac parte din fișa postului și să nu mai fie această instabilitate generată de politica detașărilor”, a anunțat Ludovic Orban, vineri, potrivit digi24.ro.

„Intenționăm modificarea legislației astfel încât să nu mai permitem ocuparea funcțiilor publice de conducere prin politica delegării pe o perioadă limitată de timp. Vom încerca să limităm durata permisă pentru o funcție publică de conducere la maximum 6 luni până la ocuparea acestei poziții prin concurs. Adică obligativitatea de a organiza un concurs cât mai rapid, în maxim 2 săptămâni”, a precizat liderul PNL.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax