Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Guvernul promite noi măsuri de sprijinire a sectorului HORECA, după o întâlnire cu reprezentanții din industrie

Publicat

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a avut, miercuri, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii HORECA pentru a analiza efectele măsurilor de sprijin pe care Guvernul le-a implementat şi a identifica noi soluţii de sprijin pentru susţinerea industriei de profil.

Potrivit unui comunicat al Executivului, în cadrul dialogului, au fost identificate propuneri prin care HORECA poate accesa sprijinul necesar pentru a menţine activitatea şi a păstra locurile de muncă, în contextul dificil generat de efectele pandemiei de COVID-19, ale războiului din Ucraina şi ale creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale.

Măsurile concrete de sprijin pentru HORECA vor fi avansate pe baza discuţiilor tehnice realizate în cadrul grupului de lucru coordonat la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului, din care vor face parte reprezentanţii ministerelor de resort şi cei ai industriei”, se arată în comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax