Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Guvernul RETRAGE proiectul privind plafonarea prețului RCA, la cererea ASF. Trebuia discutat vineri în ședința executivului

Publicat

trafic

Proiectul de Hotărâre de guvern de plafonare a prețului RCA, pregătit de ASF pe fondul colapsului Euroins, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de vineri, a informat purtătorul de cuvânt al executivului.

“În privința proiectului de plafonare a prețului RCA pregătit la propunerea Autorității de Supraveghere Financiară, acesta nu figurează pe ordinea de zi, deoarece a fost retras de ASF”, a spus Dan Cărbunaru.

Daniel Apostol, purtătorul de cuvânt al ASF a confirmat retragerea proiectului, în urma observațiilor venite ”din mai multe părți”.

Acesta a spus că nu știe când va fi repus proiectul în discuția Guvernului.

Intenția de plafonare a prețurilor a nemulțumit reprezentanții companiilor de asigurări, care au transmis că măsura încalcă legislația europeană.

”O astfel de măsură a fost aplicată și în anul 2016, iar atunci mediul concurențial a fost grav afectat și România a intrat în infringement”, au transmis, joi, într-un comunicat de presă, reprezentanții companiilor de asigurări, respectiv UNSAR – Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, BAAR – Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România, și PIAR − Patronatul Industriei Asigurătorilor din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sorin

    vineri, 24.03.2023 at 09:46

    alte anomali votează, iar ce este principal pentru societate, pentru omul de rand,se pune în așteptare sau deloc.tradatorii se vrea protejarea salariilor a lor și poziție de con ducere..Fi-mi-a-r scârbă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax