Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Guvernul a prevăzut în bugetul pe 2013 bani pentru centura de la Sebeș, căi ferate în Alba și investiții în drumurile din Apuseni

Publicat

YouTube video

Guvernul României va aloca bani în acest an pentru centura ocolitoare de la Sebeș, investiții în drumurile județene și naționale din Munții Apuseni, dar și pentru căile ferate de pe traseul Vințu de Jos – Coșlariu, Coșlariu – Simeria și Coșlariu – Sighișoara. Potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, aceste proiecte au fost propuse Guvernului de organizația județeană și prinse în bugetul național pentru 2013.

„Eu cred că transportul feroviar trebuie să devină ce a fost, credem că șoselele naționale nu mai rezistă transportului zilei de astăzi. Orice mic ambuteiaj creează disconfort foarte mare, iar șoselele nu mai suportă. De asemenea, în ceea ce privește investiția în drumuri în zona Sebeșului, aceasta este bugetată, urmând ca în perioada următoare să vedem exact care sunt sumele. Inițiativa a fost că, de asemenea, acest proiect trebuie bugetat și eu știu că este în atenția Guvernului României și se va face alocarea de bani necesară pentru această perioadă. Trebuie să mai spunem că și zona Munților Apuseni are nevoie de investiții în drumurile județene și naționale. După o iarnă destul de grea, au apărut suficiente gropi și alunecări de teren așa că trebuie intervenit”, a explicat Ioan Dîrzu.

Liderul PSD Alba susține că acestea sunt proiectele pe care USL Alba le-a făcut și înaintat autorităților centrale și înspre care vor fi direcționați bani în perioada următoare.

FOTO: Cristina NICOLA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax