Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Guvernul va aproba ajutoare financiare pentru cuplurile care nu pot avea copii. Câți bani se vor da pentru obținerea unei sarcini

Publicat

Guvernul va aproba în curând hotărârea prin care este acordat un sprijin financiar cuplurilor sau persoanele singure pentru a efectua procedurile necesare obținerii unei sarcini, a anunțat marți, 26 iulie, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea.

„Anul acesta, acordăm acest ajutor pentru 2.500 de cupluri și persoane singure, iar din 2023 vom sprijini, anual, 10.000 de cupluri sau persoane singure.

Susținem astfel tinerii care își doresc copii, dar nu îi pot avea din cauza infertilității.

Am participat ieri la o întâlnire extrem de fructuoasă la Ministerul Muncii, unde am făcut pași înainte în privința modului de implementare a acestui program social pentru creșterea natalității”, a scris Firea într-o postare pe Facebook.

Ajutorul financiar primit de cuplurile și femeile din România în vederea efectuării procedurilor de specialitate va fi de maximum 15.000 lei, pentru decontarea cheltuielilor necesare creșterii natalității, a mai transmis ministrul Familiei.

Potrivit Gabrielei Firea, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va derula acest program social în parteneriat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

sursa: Mediafax, sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax