Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Guvernul va ataca la CCR dublarea alocațiilor pentru copii. Orban: România nu își permite această majorare

Publicat

”Am decis ca guvernul să atace la CCR  (dublarea alocațiilor pentru copii – n.red.) pentru că nu sunt prevăzute sursele de finanțare fără o încercare de colaborare și deja am câștigat la CCR în situații similare”, a declarat luni premierul Ludovc Orban.

Premierul promite însă o creștere progresivă a acestora, conform unui grafic, în condițiile în care acum România nu își permite această majorare.

”Pe baza raportului semestrial al Ministerului Finanțelor și raportului Comisiei de Prognoză, o să stabilim cu cât creștem alocațiile. Vom stabili un grafic de creștere progresivă, dar nu din primul moment”, a mai spus premierul într-o conferință de presă susținută în urma unei ședințe a conducerii PNL.

Dacă legea votată de Parlament ar intra în vigoare, Guvernul ar trebui să crească alocația pentru copii până la suma de 300 de lei. Impactul bugetar pentru un an ar fi de circa 6 miliarde de lei pe an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax