Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Guvernul va cumpăra tablete pentru elevi și măști sanitare pentru persoane vulnerabile, cu bani din fondul de rezervă

Publicat

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi că Guvernul va cumpăra tablete pentru elevi și măști sanitare pentru anumite categorii de persoane, utilizând fondul de rezervă.

”Am luat decizia de a utiliza resursele financiare din fondul de rezervă al Guvernului pentru a susține achiziția de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online din cauza faptului că nu au calculatoare sau tablete”, a declarat Orban.

Potrivit premierului, ”tot din fondul de rezervă al Guvernului am luat decizia de a susține cheltuielile necesare pentru distribuirea de măști pentru persoanele care sunt vulnerabile și se află sub incidența prevederilor legii privind venitul minim garantat”.

Potrivit premierului, în ceea ce privește măștile de protecție, Ministerul Muncii va stabili împreună cu AJPIS-uri ”cu strictețe” categoriile de persoane care vor beneficia gratuit de aceste echipamente, actul normativ urmând să fie pregătit pentru următoarea ședință de guvern.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax