Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Guvernul va numi astăzi noul prefect de Alba: Nicolae Albu, susținut de PNL. Actualul subprefect ”rezistă” până anul viitor

Publicat

Noul prefect de Alba  urmează să fie desemnat astăzi de Guvern, au declarat pentru Alba24, surse apropiate Instituției Prefectului. Informația a fost confirmată și de surse din cadrul PNL Alba. Este vorba despre Nicolae Albu, susținut pentru această funcție de organizația județeană a liberalilor.

Numirea lui Albu ar urma să fie introdusă astăzi pe ordinea de zi a ședinței de Guvern. Se pare că acesta a trecut prin toate etapele de verificare pe care le presupune numirea sa în funcție.

În ceea ce privește numirea unui alt subprefect, acest lucru va mai dura până anul viitor, adică încă aproximativ 45 de zile, au declarat aceleași surse. Opțiunea liberalilor din Alba se pare că rămâne Dan Borteș, dar acesta nu este funcționar public și nu poate fi numit, el puțin deocamdată.

Nicolae Albu are 48 de ani, este absolvent al unei facultăți de drept și are un master în drept administrativ și proceduri notariale.

Lucrează de 29 de ani la Poșta Română, unde a deținut funcții de inspector sau chiar director (pentru o perioadă de 4 ani).

A fost timp de 4 ani lider sindical și vicepreședinte la nivel național al sindicatului poștașilor. Este consilier județean și deține o funcție de conducere în PNL Alba.

Soția acestuia, Mihaela Maria Albu, a deținut funcția de prefect al județului în 2017.

La capitolul avere și venituri viitorul prefect deține o casa și un teren în Alba Iulia, are un credit de aproximativ 31.000 de euro la o bancă, dar și următoarele venituri (salarii sau indemnizații): 10.998 lei de la Consiliul Județean Alba, 6.000 lei de la ATOP, 15.354 de la Sindicatul Liber Poșta Română și 51.680 lei – de la Compania Națională Poșta Română.

Soția acestuia lucrează în prezent la Instituția Prefectului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rica

    marți, 10.12.2019 at 11:56

    „Afaceri” in familie si la PSD si la PNL… Tot o apa si-un pamant!

  2. Ionel

    marți, 10.12.2019 at 20:04

    Bugetar pedelist de dreapta. Cand dreq vad si eu un pedelist nebugetar?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax