Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Haiducul” din Berghin. Un tânăr de 23 de ani a furat cinci berbeci pe care i-a tăiat și i-a împărțit oamenilor din comună

Publicat

Filmele cu Robin Hood l-au inspirat pe un tânăr de 23 de ani care s-a transformat în „haiducul” din Berghin după ce a furat 5 berbeci. Acesta nu a ținut „prada” pentru el ci după ce a sacrificat animalele a împărțit carnea cu mai multe familii din comună. Isprava lui nu a rămas nepedepistă pentru că acesta a fost prins de polițiști, iar acum este cercetat pentru furt calificat.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au identificat pe un tânăr din Berghin, ca persoană bănuită de comiterea furtului a 5 berbeci de la stână din comuna Cut. Este cercetat de poliţişti pentru furt calificat dar şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

La data de 14 august 2018, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Berghin, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost reclamat poliţiei la data de 12 august 2018.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în noaptea de 11/12 august 2018, s-ar fi deplasat cu un autoturism, pe raza localităţii Cut, iar dintr-un adăpost de animale, amplasat la marginea localităţii, ar fi sustras 5 berbeci, în valoare de 7.000 de lei.

Se pare că, ulterior, tânărul ar fi sacrificat animalele, iar carnea ar fi împărţit-o cu mai multe persoane din comună.

Acesta este cercetat pentru furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax