Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Haine contrafăcute care imitau firme celebre, descoperite într-un magazin din Câmpeni. Polițiștii le-au confiscat

Publicat

Peste 150 de articole vestimentare, contrafăcute, au fost confiscate de polițiști, dintr-un magazin din Câmpeni. Hainele au fost ridicate de oamenii legii, iar în urma descoperirii s-a făcut și un dosar penal. 

În total este vorba despre un prejudiciu în valoare de 10.304 lei. Cazul a fost făcut public de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din data de 5 ianuarie 2024.

Ce au spus polițiștii din Alba

La data de 04 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au indisponibilizat, în vederea confiscării, 164 de articole vestimentare, în valoare de 10.304 lei, în urma unui control efectuat la un magazin din Câmpeni.

În legătură cu articolele vestimentare ridicate, care poartă însemnele unor mărci celebre, există suspiciunea că sunt contrafăcute, iar reprezentanții magazinului nu au putut prezenta documente privind autenticitatea sau originalitatea lor.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă prev. de art. 102 din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax