Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Haine ”de firmă” falsificate, dosare penale veritabile. Branduri contrafăcute, ridicate la o razie în piața din Teiuș

Publicat

Polițiștii din Teiuș au ridicat articole vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute, care erau oferite spre vânzare într-o piață din oraș.

Bărbații care încercau le dețineau s-au ales cu dosare penale, pentru punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Polițiștii din Teiuș au identificat miercuri trei bărbați, de 23, 39 și 60 de ani, din județele Harghita și Mureș, în timp ce ofereau spre vânzare, într-o piață din oraș, articole de îmbrăcăminte care poartă însemnele unor mărci celebre și pentru care nu au putut prezenta documente privind autenticitatea sau originalitatea, existând suspiciunea că sunt contrafăcute.

Față de cei trei bărbați, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Fapta este prevăzută de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, iar cele 25 de articolele vestimentare au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bardi szabolcs

    joi, 27.05.2021 at 14:43

    Azi au făcut același lucru, poate în Aiud ca a fost piața și acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax