Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Haine, încălțăminte și dulciuri, în dar pentru copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă

Publicat

filantropia ortodoxa

Copiii de la Centrul de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă au primit daruri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti din partea unor oameni cu suflet mare.

Aceştia s-au alăturat preotului paroh Bogdan Șalariu în campania „Bucură și tu, un copil de Paști!” şi au pregătit pentru copiii beneficiari ai centrului de zi daruri constând în încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri.

filantropia

      „Îi mulțumesc bunului Dumnezeu și tuturor celor care sunt mereu alături de noi și ne ajută să aducem o rază de bucurie pe chipul copiilor și al vârstnicilor beneficiari ai centrului nostru de zi ” a spus părintele Bogdan Şalariu, coordonatorul Centrului de zi „Sfântul Ierarh Nectarie” din Vama Seacă.

Acest aşezământ social are ca beneficiari 25 de copii din comunitate care sunt sprijiniţi pentru a nu abandona școala, pentru a-și îmbunătăţi rezultatele şcolare și a-și forma principii şi conduite morale de viaţă. Centrul de zi funcționează printr-un parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba şi Primăria Comunei Hopârta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax