Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Haioșele făcute de un un mic producător local din Apuseni, pe rafturile unui hypermarket din țară. Care este ingredientul cheie

Publicat

Haioșele și cornulețele cu magiun de prune făcute de un mic producător local din orașul Câmpeni au ajuns pe rafturile unui hypermarket din România. 

Crocante și aromate, haioșele păstrează gustul de altădată. Sunt făcute în Munții Apuseni exclusiv pentru hypermarketul Auchan, după o rețetă veche, originală, consacrată, cu ingrediente naturale:

  • ozânză de mangaliță
  • făină
  • smântână
  • gălbenuș
  • magiun de prune
  • nucă

„Osânza de mangaliță pe care o obținem din ferma noastră proprie este foarte sănătoasă și dă un gust deosebit produselor noastre. Conține Omega 3, Omega 6 și acizi grași nesaturați. Este comparată cu uleiul de măsline, deci are aceleași proprietăți și este benefică organismului.

Haioșele și cornulețele sunt niște produse cu un gust aparte și ingredientul nostru cheie le face deosebite.

Am lucrat la această rețetă mai bine de un an de zile, alături de echipă și familia mea”, spune Cristina Alexe, directorul firmei din Apuseni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax