Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HALUCINANT: Comunicat de la PRIMĂRIA Sebeş despre situaţia unei tinere mame care locuieşte într-o anexă BÂNTUITĂ de stafii

Publicat

primar dancila copii Primăria din Sebeş a transmis un comunicat despre o tânără mamă din oraş care locuieşte într-o anexă bântuită de stafii. Primarul Alexandru Dăncilă precizează că femeia a primit ajutor de la primărie, prin decontarea medicamentelor pentru unul dintre copiii acesteia, care era bolnav şi cazul a intrat în atenţia serviciului de asistenţă socială.

Vă prezentăm în continuare comunicatul primit la redacţie, intitulat „O mamă cu 3 copii doarme cu stafiile în casă!”.

“Ancuţa Marcu are 24 de ani şi îşi creşte singură cei trei copii, de 7, 3 şi 2 ani. Părăsită de soţ, se chinuie să-şi crească micuţii, cu cei 284 de lei, primiţi ca alocatie de stat şi 150 de lei, pensie alimentară, pe care îi dă pe chirie.

După divorţ, s-a mutat într-o anexă de aproximativ 15 mp. În prima noapte a visat că aici s-a spânzurat o femeie. Avea să afle, a doua zi, ca, într-adevăr, aici s-a spânzurat stăpâna casei. În nopţile următoare a avut parte numai de surprize înfiorătoare, o uşă se deschidea, fix la ora 12.00 noaptea şi nu putea să o închidă, iar o jucărie cânta singură.

A convins un preot să-i facă o slujbă religioasă şi de atunci are linişte, dar au apărut alte probleme.

Ancuţa nu are căldură, mâncare şi i s-au îmbolnăvit copiii. Oameni de afaceri din Sebeş şi prefectul judeţului i-au dat o mână de ajutor şi o parte din probleme au fost rezolvate.

<Am aflat de această situaţie şi ne-am implicat şi noi. I-am dat un ajutor de urgenţă de 300 de lei şi am decis să decontăm medicamentele pentru fetiţa bolnavă. Întreaga familie a fost pusă sub supravegherea Serviciului de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Sebeş şi urmează ca, în perioada imediat următoare, să depistăm toate cazurile de mămici cu copii, abandonate de soţi>, a declarat primarul din Sebeş, Alexandru Dăncilă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax