Connect with us
Publicitate

SPORT

HANDBAL: CSM Sebeș a pierdut la Târgu Mureș

Publicat

Formația de handbal feminin, CSM Sebeș a pierdut, în week-end, la Târgu Mureș, în meciul cu formația Mureșul din localitate. Scorul a fost 31-21, într-o dispută ce a făcut parte din Divizia A, Seria B, de handbal. Antrenorul grupării din Sebeș s-a declarat dezamăgit de prestația fetelor sale, care s-au bătut singure, după cum susține antrenorul. ”Am pregătit foarte bine meciul acesta, singurul adversar a fost echipa noastră și pe greșelile noastre s-a ajuns la rezultatul de pe tabelă. Am ratat cinci lovituri de șapte metri, plus nenumărate ocazii de pe semicerc. Adversarele au profitat de greșelile noastre și s-au impus”, a declarat Alexandru Weber, antrenor CSM Sebeș.

În meciul cu Târgu Mureș, antrenorul CSM a mizat pe următorul lot de jucătoare: Ilea, D.Cochiș, Chirilă, D.Paștiu, R.Silvași, D. Udrea, A.Popa, Petean, Buțurcă, I. Pojar, Pecar, B. Gornistu.

După 17 jocuri disputate, CSM Sebeș se află pe locul 6 – cu 6 victorii, un egal și 10 înfrângeri. În runda următoare, CSM Sebeș va juca pe propriul teren, în compania formației CSM Sf. Gheorghe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax