Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HARTA: Aplicație cu spațiile de parcare și servicii pe autostrăzi și drumuri naționale din România, lansată de CNAIR

Publicat

Șoferii au acces de astăzi la o aplicație lansată de CNAIR, prin CESTRIN, prin care pot fi localizate parcările și spațiile de servicii aferente drumurilor naționale și autostrăzilor.

”Joi, 29 iulie, CNAIR, pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto, a lansat aplicația pentru parcările și spațiile de servicii aferente drumurilor naționale și autostrăzilor.

Aplicația permite localizarea rapidă a tuturor parcărilor și spațiilor de servicii disponibile rețelei rutiere din România.

Dezvoltarea aplicației face parte din strategia companiei de a asigura un confort sporit utilizatorilor rețelei rutiere” anunță CNAIR.

Aplicația este disponibilă AICI.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Naționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax