Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Hartă Interactivă şi portal online ADR Centru destinat beneficiarilor de fonduri europene nerambursabile

Publicat

YouTube video

Transparenţa în alocarea fondurilor nerambursabile reprezintă un deziderat al Agenţiei de Dezvoltare Centru, iar, în acest sens, agenţia pune la dispoziţia publicului interesat noi tipuri de informaţii în format electronic. Este vorba despre noul site www.regio-adrcentru.ro, ce permite vizualizarea listelor de proiecte contractate în cadrul POR, dar şi o localizare spaţială a acestora printr-o Hartă Interactivă.

Prin intermediul acestui site se poate accesa şi pagina de Facebook a ADR Centru (ADRCentru.ro), dar şi un film documentar-artistic ce aduce în atenţia publicului nu numai frumuseţile Regiunii Centru, ci şi rezultatul utilizării fondurilor nerambursabile.

Noul site www.regio-adrcentru.ro se vrea a fi un util instrument de lucru pentru toţi cei interesaţi de programele de finanţare europeană, modul de utilizare a fondurilor structurale, informaţii despre Programul Regio şi proiectele contractate. Prin intermediul unei aplicaţii este posibilă localizarea acestor proiecte şi prezentarea unor informaţii relevante despre fiecare iniţiativă în parte, în secţiunea” Harta Proiectelor”.

Tot pentru a fi mai aproape de cetăţenii Regiunii Centru, ADR a lansat de la începutul anului un centru regional de informare privind activităţile Uniunii Europene, strategiile şi programele sale. Centrul Europe Direct Regiunea Centru va fi deschis şi pus la dispoziţia publicului timp de 5 ani, în perioada 2013-2017.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax