Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hartă turistică gratuită pentru cei care vizitează Blajul: Un nou proiect al Primăriei pentru promovarea orașului

Publicat

Primăria municipiului Blaj va pune la dispoziția turiștilor care vizitează orașul o hartă turistică. Aceasta va reda principalele obiective turistice și culturale ale orașului cu o scurtă descriere a fiecăruia în limba română și în limba engleză, cu fotografia corespunzatoare. Harta va conține și un text de prezentare succintă a orașului, axat pe aspectele istorice, culturale și economice.

Cei care vor avea în mână harta turistică a municipiului Blaj vor mai obține cu ajutorul acesteia informații cu privire la numerele de telefon utile din oraș (Primărie, Poliție, Muzeu, etc.) dar și o schiță a liniilor de transport în comun.

„Această hartă se adaugă pașilor importanți pe care i-am făcut până acum pentru promovarea orașului și nu reprezintă sfârșitul unui proiect. Statistic vorbind, numărul celor care ne vizitează orașul a crescut exponențial în ultimul timp. Îmi doresc însă și de la mediul de afaceri care activează în acest domeniu, fie ca vorbim de cazare sau de restaurante, să răspundă în aceeași notă, pe măsura turiștilor veniți”, declară primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Noua hartă va fi distribuită pentru început la sediul Primăriei Municipiului Blaj și ulterior la viitorul Centru de Informare Turistică ce va fi amplasat în Parcul Avram Iancu.

Harta este oferită gratuit de compania Schubert & Franzke – cel mai important realizator de hărți din România, costurile editării și tipării acesteia fiind suportate de companiile locale, mentionate pe verso.

Editarea acestei hărți turistice a orațului este o premieră pentru Blaj, iar Mica Romă va avea de acum înainte un material inedit de promovare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. NEpatriot

    marți, 19.02.2013 at 16:28

    Harta va avea caracteristicile unui punct!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax