Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Hava despre Centenar: „Mă duc cu Roman la Guvern, mâncăm bine cu două zile înainte și facem greva foamei”

Publicat

hava

Va fi sau nu va fi monument, aceasta-i întrebarea la care așteaptă albaiulienii răspuns de mai bine de cinci luni. Potrivit primarului Mircea Hava, contractul cu artistul Mihai Buculei s-a semnat și, dacă lucurile se vor face cum trebuie, Monumentul Unirii chiar ar putea exista. Până una alta, se fac demersurile pentru demararea lucărilor de reamenajare a Parcului Unirii fin Alba Iulia. 

„S-a semnat contractul, problema este să se facă! Ar fi timp să se construiască dacă toate lucrurile s-ar face cu cap! Vă spun, lăsați-mă să folosesc toate căile diplomatice și așa frumoase și elegante, iar în momentul în care se va termina discuția ne strângem mâinile și pe urmă vom începe”, spune Hava.

În legătură cu Parcul Unirii, primarul a spus că lucrarea se află în stadiu de licitație și că acesta se va face cu sau fără Monumentul Unirii.

„Cel mai trist este să ai banii, dar să nu existe curajul și interes și dragoste față de țară. Parcă nu se împlinesc, în 1 Decembrie, 100 de ani de țară. (…) În general, văd că celor cărora nu le pasă de chestiunea asta sunt din republica Teleorman și din partea aia. Cred că este o dovadă de delăsare. I-am scris o scrisoare doamnei prim-ministru, am cerut o audiență, pot să mă duc acolo împreună cu Florin Roman, că el știe locul, mâncăm bine cu două zile înainte și stăm să facem o greva foamei, poate ne sună cineva și vine la noi, dacă așa trebuie să lucrăm! Oricum, așa milog nu m-am simțit în viața mea – să mă duc să cer ceva pentru sută de ani a României! Mi se pare grotesc. Aștept să citească scrisoarea și să-mi trimită un răspuns corect pentru că nu-i cer nimic decât legat de treaba asta”, a declarat Hava.

Edilul spune că va ieși săptămâna viitoare cu documente concrete despre ceea ce a făcut pPimăria Alba Iulia dar și ce s-a primit de la Guvern. „O să vă dau niște chestiuni care o să vă facă să râdeți”, spune acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 24.05.2018 at 23:05

    Imi pare rau, dar daca atat de duce tartacuta,i-ati boarfele din dulapul primariei si te tot du !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax