Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hava în vizită la Merkel: Primarul din Alba Iulia face parte din delegaţia liderilor PDL care s-au întâlnit cu cancelarul, la Berlin

Publicat

O delegaţie a PDL condusă de Vasile Blaga şi de candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, s-a întâlnit, marţi, la Berlin, cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestag. Din grupul celor care s-au întâlnit cu Merkel face parte și Mircea Hava primarul municipiului Alba Iulia.  Hava participă la întâlnirea de la Berlin în calitate de vicepreședinte al PDL.

„Delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga şi de candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, aflată într-o vizită la Berlin a avut, marţi, 18.02, o întâlnire cu cancelarul Angela Merkel, în cadrul vizitei la grupul CDU-CSU din Bundestagul german. Întâlnirea a avut loc in cadrul vizitei pe care delegaţia PDL o face la Berlin şi Dresda la invitaţia CDU, într-o vizită organizată de Fundaţia Konrad Adenauer. PDL şi CDU-ul condus de Angela Merkel fac parte din aceeaşi familie europeană, Partidul Popular European”, se arată în comunicatul PDL, fără a se preciza ce s-a discutat în întâlnirea cu oficialul german.

Delegaţia PDL a mai participat, marţi, la o întâlnire la Cancelaria Federala a Germaniei cu Christian Heusgen, director al Departamentului de Politică Externă, de Securitate şi pentru Dezvoltare în cadrul căreia s-a discutat despre situaţia politică internă a României şi viziunea PDL asupra politicii regionale şi europene.

De asemenea, delegaţia PDL condusă de preşedintele Vasile Blaga a avut un prânz de lucru cu preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, „un mai vechi prieten şi cunoscător al României”.

Din delegaţia PDL prezentă la Berlin mai fac parte: candidatul PDL la prezidenţiale, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinţii PDL Anca Boagiu şi Andreea Paul, secretarul general Gheorghe Flutur, europarlamentarul Monica Macovei, vicepreşedinţii PDL Mircea Hava, Raluca Turcan, Romeo Raicu, Ioan Bălan, Alin Popoviciu şi Alexandru Nazare, secretarul general adjunct Costică Canacheu, secretarul executiv Radu Carp şi preşedintele OT-PDL Sorin Moldovan.

sursa: Mediafax, foto: evz.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax