Connect with us
Publicitate

SPORT

Himcinschi a ajuns în Italia. Ce îl surprinde pe albaiulian la Empoli

Publicat

Fotbalistul care a adus o mică gură de oxigen Unirii Alba Iulia, Fabian Himcinschi, a ajuns la Empoli și a susţinut deja primele ședințe de pregătire alături de noii săi colegi.

”Antrenamentele nu sunt ușoare, dar colegii sunt prietenoși și mă înțeleg bine cu ei”, a declarat Fabian Himcinschi.

Atacantul va juca pentru gruparea Italiană cu numărul 99 și explică de ce-l va purta: ”Mie îmi place numărul 9, dar îl poartă alt coleg, așa că voi purta numărul 99”.

Tânărul jucător a fost impresionat de condiţiile din străinătate: ”Sunt surprins de cea ce am găsit aici, e profesionalism, în primul rând, condițiile sunt foarte bune și nu se întârzie cu banii. Mă acomodez bine aici, limba e ok și aici mai am un an, adică voi fi a XII-a. Probabil că din țară îmi va lipsi limba și familia”.

Chiar dacă nu a apucat să joace încă pentru Empoli, atacantul albaiulian și-a fixat noile ținte: ”În primul rând vreau să joc la echipa mare, prin randamentul meu de la Primavera”.

Tânăra speranță a fotbalului românesc mărturisește că și-ar dori să mai aibă un coleg din România. ”Mai aștept încă un român aici, mi-aș dori să mai vină un român”, a încheiat Fabian Himcinschi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax