Connect with us
Publicitate

SPORT

Himcinschi nu concepe alt rezultat decât victoria

Publicat

Uniriștii se vor confrunta, vineri, cu FC Silvania Șimleu Silvaniei, într-un meci aproape capital pentru viitorul echipei albaiuliene. Tehnicianul Unirii nu ia în calcul alt rezultat decât victoria grupării pe care o pregătește.”Pentru noi există un singur cuvânt de ordine, victoria. Ne-am pregătit toată săptămâna și suntem pregătiți pentru jocul de vineri”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Principalul de pe banca Unirii a mărturisit că nu se teme de echipa lor și că nu va lua măsuri speciale pentru anihiliarea vreunui jucător de la Șimleu. ”Eu am încredere în echipa mea și atât. Nu contează ce jucători au ei, pentru mine Șimleu e o echipă și atât. Nu mă tem de Zăgrean, nu mă tem de nimeni, el e un jucător bun, l-am avut aici. Consider că avem jucători de valoare, care pot și trebuie să anihileze orice adversar”, a adăugat principalul formației din Cetatea Marii Uniri.

Cel mai probabil, Unirea Alba Iulia va intra în teren în următoarea alcătuire: Rotaru – Oara, Poverlovici, Soporan, Giurgiu – Negură, Sabou, Selagea, Stanciu – Mureșan, M. Oprea.

Himcinschi nu-i va avea la dispoziție în jocul de mâine pe Potopea, Bucurică și Pistol. ”În afară de indisponibilitățile de durată, nu avem alte probleme de lot”, a mai spus Himcinschi. Alături de aceștia, va mai absenta și Răzvan Dâlbea, fotbalist exclus din lot pentru că a depus memoriu pentru neprimirea salariului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Himcinschi nu concepe alt rezultat decât victoria | alba24 | MOTOR DE CAUTARE ANUNTURI ROMANIA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax