Connect with us
Publicitate

SPORT

Himcinschi va semna astăzi cu Empoli

Publicat

După o săptămână agitată, plină de negocieri, Empoli, Unirea Alba Iulia și atacantul Fabian Himcinschi au ajuns  la un acord în ceea ce privește mutarea juniorului în Italia. Astăzi după ora 16:00 se va prafa înțelegerea dintre cele două cluburi după ce Fabian  Himcinschi a ajuns la un acord contractual cu formația italiană.

Principala problemă care a întârziat transferul a fost contractul lui Fabian, deoarece Empoli oferea 2.200 de euro pe lună, în vreme ce albaiulianul solicita 2.500. În cele din urmă, Himcinschi junior a renunțat la cei 300 de euro diferenţă, deoarece clubul italian va investi anual aproximativ 80.000 de euro pentru creșterea  atacantului. ”Imediat ce clubul va da acceptul pentru transfer, Fabi va semna cu Empoli”, a declarat tatăl fotbalistului, Adorian Himcinschi.

Fabian Himcinschi va semna un contract pe trei ani și va câștiga peste 25.000 de euro pe an. În urma acestui transfer, Unirea Alba Iulia va încasa în aceste zile 100.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax