Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Hoaţă de caşcaval, cercetată de oamenii legii. A fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui magazin din Alba Iulia

Publicat

O tânără din Sibiu este cercetată pentru furt calificat după ce a fost surprinsă de camerele de supraveghere furând dintr-un magazin din Alba Iulia. Singurul produs care făcea de fiecare dată obiectul interesului femeii era caşcavalul.

Joi, 11 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat faţă de N.M.A., o tânără de 23 de ani, din municipiul Sibiu, care, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.16, a fost prinsă de personalul de pază al unui supermarket din Alba Iulia, după ce a sustras din incinta magazinului mai multe bucăţi de caşcaval, în valoare de 209 lei.

În urma cercetărilor efectuate şi a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, a rezultat că, în aceeaşi zi, în jurul orei 13.45, suspecta a mai sustras 6 bucăţi de caşcaval, iar miercuri, 10 aprilie, a sustras alte 9 bucăţi.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tinerei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax