Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Hoațele” care au furat un portmoneu dintr-un salon din Sebeș, identificate. Două minore de 13 și 14 ani

Publicat

furt video

Poliţiştii din Sebeş au identificat două minore, de 13 şi 14 ani, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un salon de coafură din municipiul Sebeş. Fapta a fost reclamată în data de 19 aprilie de către o tânără, clientă a salonului. Imagini cu cele două au postate zilele trecute pe rețelele sociale și în ziarele locale. 

VEZI: VIDEO: Au furat un portmoneu dintr-un salon din Sebeș. Dacă le vedeți anunțați poliția!

La data de 23 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş le-au identificat pe două minore, de 13 şi 14 ani, prima din comuna Gârbova, iar a doua din comuna Ighiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 4.000 de lei.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 19 aprilie, cele două tinere ar fi pătruns într-un salon de coafură din municipiul Sebeş şi ar fi profitat de faptul că o clientă a salonului şi-a lăsat poşeta nesupravegheată, sustrăgându-i portmoneul.

Minora de 13 ani este bănuită şi de comiterea unui alt furt, dintr-o societate comercială din localitatea Şard, faptă reclamată la Postul de Poliţie Ighiu la data de 15 aprilie.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu au stabilit că în seara zilei de 15 aprilie, minora ar fi sustras, de pe un birou amplasat în incinta unei societăţi comerciale, un portmoneu lăsat nesupravegheat, în care erau documente personale şi bani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorelor şi recuperarea prejudiciilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax