Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Honda recheamă în service peste 2.000 de mașini din România. Ce defecţiuni a descoperit producătorul de automobile

Publicat

honda-civic-2006-kulso-1 Honda Trading România începe o campanie de rechemare în service a 2.264 de mașini. A notificat ANPC în acest sens. Sunt vizate defecțiuni la airbag la modelele Civic și CR-V.

Mai exact, este vorba despre modelele Civic și CR-V, produse în perioada 2006 — 2008, având ca țări de proveniență Japonia și Marea Britanie.

”În cazul unora dintre vehiculele vizate, modulele de umflare a airbag-urilor pentru pasageri pot produce o presiune prea mare dacă se declanșează în caz de accident. Această presiune în exces poate duce la deteriorarea modulului”, menționează sursa citată.

În urma acestei deteriorări se pot produce particule metalice care pot pătrunde în interiorul habitaclului, ”fapt ce ar putea cauza diverse prejudicii pasagerilor”.

Honda Trading România a luat măsura de înștiințare a reprezentanților săi din toată țara, care, la rândul lor, urmează să contacteze clienții ce pot fi afectați de apariția acestui inconvenient. Remedierea defectelor ce pot apărea din cauza acestei probleme, precum și aducerea la conformitate a modelelor afectate, se va face gratuit, fără niciun cost din partea clienților. Durata operațiunilor este de aproximativ o oră.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax