Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Horațiu Clepan a promovat concursul pentru conducerea Electrica Alba. Social-democratul își așteaptă numirea oficială

Publicat

SC Electrica SDEE Alba va avea în curând o nouă conducere, iar singurul care s-a prezentat la concursul pentru ocuparea funcției de director al companiei este social-democratul Horațiu Clepan. Acesta a fost informat deocamdată doar telefonic despre faptul că a promovat și ar urma ca zilele acestea să primească numirea oficială.

Tânărul vicepreședinte al PSD Alba Iulia a participat la concursul ce a avut loc la Brașov în urmă cu două săptămâni. Contactat de noi, Horațiu Clepan ne-a explicat că a fost singurul candidat la concurs și că, potrivit informațiilor telefonice pe care le-a primit, ar fi promovat examenele. Acesta susține că acum depinde doar de conducerea companiei când va fi instalat oficial.

Social-democratul este consilier local și, de profesie, inginer. Clepan este căsătorit, are 2 copii și deține pachetul majoritar de acțiuni al firmei „Intermed” SRL Alba Iulia, cu obiect de activitate în transportul de mărfuri. Acesta îl va înlocui pe funcția de la Electrica Alba pe Ioan Perju, director al companiei în ultimii 8 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. St. Ti.

    luni, 11.03.2013 at 12:19

    A promovat un examen ?. Fals. Poate un an (referitor la elevi, studenti etc) sau a ridica in functie, grad pe cineva (conf. Dex). Ori daca el nu a facut parte din sistem nu are cum sa fie promovat. El l-a inlocuit pe d-l Perju !

  2. mda

    luni, 11.03.2013 at 12:46

    numire politica, examen politic, nu va deziceti de obiceiurile fostilor guvernanti.

  3. Electrică

    luni, 11.03.2013 at 13:39

    Bravo Horatiu! In sfârșit pleacă Perju. Asta nu poate fi decât de bine!

  4. Floarea Leonida

    luni, 11.03.2013 at 14:28

    Bravo Horatiu!!!bafta!!!

    • interesatu

      luni, 11.03.2013 at 19:47

      De ce bafta mai Floareo ? Asta se spune la examene cand nu prea ai habar de materie, ori Horatiu asta se presupune ca in urma sustinerii (cred ca nici el nu stie ce a sustinut) unui asa zis examen este toba de electrica (oare ce specialitate are si cata experienta in domeniu) si poate duce pe culmi nebanuite de nimeni pana acum ELECTRICA judetului Alba.Da-i inainte tata ca mai ai 4 ani de guvernare (pardon, de directorat).

      • Floarea Leonida

        marți, 12.03.2013 at 11:19

        draga Interesatu….orice om are nevoie de sanse sa vedem ce poate face:)cat despre examenul care l-a sustinut nu ne putem noi pronunta pentru ca nu avem de unde sa stim.ce pot eu sa spun e ca il cunosc pe el cat de cat si este un om cu picioarele pe pamant si nu i se va urca functia la cap:D

        • ella

          marți, 12.03.2013 at 18:22

          ce poate face un om care nu este din sistem si nu cunoaste nici cel putin termenii tehnici de specialitate. Nimic. Platim noi prin facturile de energie salarul sau. Asta va fi.

  5. iliescu

    luni, 11.03.2013 at 17:58

    singurul concurent pe post? ce naspa-s psd-istii!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax