Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horea Timiş s-a întors la conducerea DSP Alba. A fost finalizată strategia de sănătate a MS pentru următorii patru ani

Publicat

Horea Timiş s-a întors la conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Potrivit acestuia, proiectul privind strategia de sănătate a Ministerului Sănătăţii în care a fost cooptat s-a finalizat, însă rămâne în continuare consultant pentru alte iniţiative la acest nivel. Reamintim că Timiş a fost detaşat la Bucureşti din 20 ianuarie, pe o perioadă de şase luni, timp în care conducerea interimară a instituţiei a fost preluată de inspectorul superior Mihaela Presecan.

Horea Timiş a ocupat postul de consilier în cadrul Ministerul Sănătăţii şi a colaborat pe partea tehnică pentru strategia naţională de sănătate publică şi pachetul de servicii medicale de bază. Propunerea a venit din partea ministerului, care a dorit să îl coopteze în echipa de lucru a departamentului.

Medicul Horea Timiş (36 de ani) este şeful DSP Alba din ianuarie 2011. Anterior, a ocupat funcţia de manager al Spitalului orăşenesc Zlatna.

Directorul DSP Alba a declarat pentru Alba24.ro că nu ştie deocamdată dacă se va întoarce la Bucureşti, dar că rămâne în continuare consultant pentru Minister şi la proiecte viitoare. De asemenea, a precizat că s-a întors şi pentru a-şi petrece sărbătorile acasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax