Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 1-7 august: Mari schimbări pentru fiecare zodie. Lupte interioare pentru Lei și Tauri, eliberare de probleme pentru Raci

Publicat

YouTube video

Mercur va intra în zodia Fecioarei, după 4 august și el va aduce mari schimbări pentru fiecare zodie.

Vestea bună a săptămânii 1 – 7 august este pentru Raci: veți avea cea mai frumoasă eliberare de probleme din acest weekend începând.

Sunt avantajate zodiile de apă și de pământ, dar și cele de foc. Iar cele mai fericite în plan financiar vor fi Gemenii, Lei și Berbecii.

Sănătatea fiecărei zodii va prinde calea îmbunătățirii și tot ce este mai important va veni prin luciditate, eficiență sau determinare. Riscul rămâne în continuare pentru cei egoiști, orgolioși sau cu un mare ego!

În dragoste vor fi fericiți: Fecioara și Scorpionul, o parte dintre Raci, Capricorni și Vărsători.

Posibile lupte interioare grele ar putea avea: Leii, Taurii și Săgetătorii.

Horoscop 1-7 august: Berbec

Jupiter retrograd te vrea curajos și nu agresiv. Atenție la instinctul de conservare și la alegeri și decizii. Nu îți face mari speranțe la prieteni și ferește-te de vicii de duminică încolo. Mari pierderi pentru cei care iubesc jocul de noroc, până la 12 octombrie, atenție la riscurile din acest punct de vedere!!!

Horoscop 1-7 august: Taur

horoscop taur

Deja din trecut îți vin foarte multe încercări și din această săptămână la tine acasă energia va fi grea. Ai nevoie de curățarea energiei casei și de vindecare pe neam. Atenție și la cine îți va intra în casă până pe 12 octombrie.

Horoscop 1-7 august: Gemeni

horoscop gemeni

Mai sâcâiți ca oricând sau mai iritați, deși acesta va fi doar începutul. Încearcă să înveți tot ceea ce Mercur în Fecioară îți va arăta în următoare lună, pentru a rezista mai târziu la tot efortul intelectual pe care trebuie să îl susții!

Horoscop 1-7 august: Rac

horoscop rac

Banii încep să fie pentru tine mărul discordiei și setea de averea poate fi dușmanul cel mai mare până la mijloc de octombrie. Păstrează-ți inima liniștită, mai ales că ți se termină multe dintre problemele trecutului după acest weekend!

Horoscop 1-7 august: Leu

horoscop leu

Of ce perioadă îți începe. Este drept, doar pentru egoul tău, de fapt este greu, dar oare știi să faci diferența!? Fii un om de onoare, la nivel superficial și la nivel profund în egală măsură!

Atenție că singur îți poți fura căciula până la 12 octombrie!

Horoscop 1-7 august: Fecioară

horoscop fecioara

Ai și tu la nivel profund un factor de autosabotare ridicat sau un ego care te ține ”în lesă”. Dacă vrei să reușești în perioada următoare privește la ceea ce îți dă liniște și renunță la ranchiună! Dacă nu vei reuși, atunci atenție la sănătatea inimii!

Horoscop 1-7 august: Balanță

horoscop balanta

Această săptămână poate fi săptămâna ta, dacă nu ai suficientă încredere în univers și în tine ca parte din el! Poți avea mari realizări, dar stai deoparte de provocările directe sau de persiflarea celor mai agresivi!

Horoscop 1-7 august: Scorpion

horoscop scorpion

Lecții mari de evoluție pentru tine, în tot acest interval. Nu te întrece cu demonii altora, atât cât încă nu i-ai învins pe ai tăi! Vei avea multe provocări la serviciu în perioada ce urmează, până la mijloc de octombrie!

Horoscop 1-7 august: Săgetător

horoscop sagetator

Multe încercări pentru egoul tău în ceea ce se va întâmpla în atitudinea ta. Nu te lăsa lăudat și nu lăsa vanitatea să te afunde în problemele ascunse în spatele mierii. Atenție ce se va materializa în străinătate!

Horoscop 1-7 august: Capricorn

horoscop capricorn

Spiritual, ai putea începe o perioadă plină de încercări și nu trebuie să te descurajezi, ci să înțelegi cum ai fost victima unor situații de care trebuia să te protejat! Atenție la abuzul pe care spiritul tău este obligat să îl suporte pentru că tu ești prea ocupat și l-ai ignorat!

Horoscop 1-7 august: Vărsător

horoscop varsator

Ah, ce încercări ai putea avea dacă te decizi să lași viața ta de cuplu în mâinile cuiva pe care abia îl/o vei întâlni. Atenție până la mijloc de octombrie la încercările în relație și la ispitele care și-ar putea băga nasul!

Horoscop 1-7 august: Pești

horoscop pesti

Când ți-e teamă de ceva, te apuci și mai mult de lucru sau te bagi în problemă pentru a-i găsi soluția. Ei bine, de această dată pare că aprofundarea unei probleme nu va face altceva decât să te îmbolnăvească. Pentru că, de fapt, nu este o problemă, ci o încercare!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax