Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 12-18 septembrie: Sentimente, nervi și ranchiună. Nu este cea mai bună săptămână din an. Ziua norocoasă: 16 septembrie

Publicat

YouTube video

Astrologul Maria Sârbu prezintă în fiecare duminică, horoscopul săptămânal pentru cititorii alba24.ro.

Pentru Vărsători este o săptămână de inventar. Pentru Gemeni una de gestionare a sentimentelor. Iar pentru Capricorni și Fecioare, o săptămână de nervi sau ranchiună, spune aceasta.

Din păcate aspectele de moment, când ne aflăm în zodia Fecioarei și Mercur este retrograd, urmând să intre înapoi în Fecioară, nu este cea mai bună perioadă din an!

Cele mai importante aspecte vor fi pe vindecare și lucrul cu sine, pentru toate semnele zodiacului. Iar ziua norocoasă este 16 Septembrie!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Berbec

La serviciu lucrurile nu sunt foarte ușoare și ai nevoie de mare efort pentru a nu te lăsa prins de probleme. Fii deschis la idealurile și proiectele familiei.

HOROSCOP 12-18 septembrie: Taur

Ziua de 14 este cea care te ambiționează și te ajută să ajungi unde dorești, nu sta cu brațele încrucișate. Fii activ și în comunicarea afectivă!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Gemeni

Luna va traversa zodia ta pe 16 și 17 Septembrie, dar Mercur este retrograd și suntem și în zodia Fecioară! Ai multe pe suflet și poate ar fi bine să lucrezi la tine! Tot vin către tine lecții de personalitate!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Rac

Dacă acasă sau în familie lucrurile nu sunt roz, atunci trebuie să știi că perioada este cu criza familială. Deschide-te sufletește la nivel profund și către împăcare!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Leu

O săptămână cu bani, dar și cu nervi. Așa este momentul, pentru toți.

Nu te lăsa impresionat de răutăți și luptă pentru liniștea ta!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Fecioară

Dacă relația este cu probleme, din pricina aspectelor de moment, atunci vezi ce vibrezi și vezi să nu ții ranchiună. Evită să fii distructiv și nu te lua după prietenii care te hrănesc cu furie!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Balanță

Săptămâna ta este mai degrabă pe genul, nu da curs provocărilor!

Doar aspecte pe care le interiorizezi ar putea sa îți aducă ceva neplăceri de sănătate, iar pentru o parte dintre nativi atenție la sănătatea ficatului.

HOROSCOP 12-18 septembrie: Scorpion

Din 16 încolo scapi de multe dintre problemele de până acum.

În sfârșit poți vedea lucrurile bune care încep să vină. Ai o săptămână mai ușoară decât alte zodii și poți face pași importanți.

HOROSCOP 12-18 septembrie: Săgetător

Dacă de fel ești excesiv, atunci atenție de aici înainte! Iubirea este importantă la mijloc de săptămână și relația de cuplu te solicită destul de tare!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Capricorn

Nu te lăsa în voia furiei că poți fi destul de distructiv, mai ales în weekend. Luptă pentru idealurile tale și mai ales pentru cele afective!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Vărsător

Viața spirituală are un mare impact în acest moment și Mercur retrograd îți arată ce eforturi trebuie să faci dacă vrei să ai mai mult succes!

Cum spuneam și săptămâna trecută, ai nevoie de echipa ta!

HOROSCOP 12-18 septembrie: Pești

După luna plină și ecoul ei, iar această săptămână poate să aducă tensiuni în cuplu sau neplăceri de la persoana iubită.

Fii deschis să reziști pe baricade, mai sunt pași mulți de făcut și nu este momentul să îngenunchezi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax