Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP: 13-19 iunie. Luna plină în Săgetător. Ce va aduce pentru fiecare zodie

Publicat

Luna plină în Săgetător, asta ne așteaptă săptămâna ce urmează. Chiar de luni se va simți, deși ea are loc Marți. Tot Luni mai avem și intrarea lui Mercur în Gemeni, acolo unde el devine atât de prietenos cu multe dintre zodii.

Deja 134 va fi o zi plină de energii de toate vibrațiile și cu siguranță, cu toții vom începe să avem idei mai clare, revelații mai multe, dialoguri mai eficiente și mintea mai sprintenă!

Dar să vedem ce va aduce luna plină pentru fiecare zodie. Iar pentru restul săptămânii vă invit să urmăriți horoscopul:

YouTube video

Horoscop 13-19 iunie: Berbec

În primul rând ai nevoie să cobori cu picioarele pe pământ și să treci de la teorie la practică. Apoi să ieși din iluzii și din vise mărețe pentru a face lucruri normale și realizări care sunt gata să se împlinească.

Horoscop 13-19 iunie: Taur

Pare că energia pe care luna plină ți-o oferă nu va fi foarte plăcută, dar va fi foarte utilă. Și tu trebuie să te pui pe treabă. Însă e mai mult decât atât, trebuie să găsești soluții la orice gen de problemă prin care treci la acest moment.

Horoscop 13-19 iunie: Gemeni

Este luna ta și cea de moment și cea plină! Fii atent ce te învață ea și ia aminte. Nu te lăsa pus pe jar de persoana iubită și nici nu te despărți! Chiar dacă ești vulnerabil sau sensibil. Este doar o zi pe an. Mai bine fă o analiză concretă la plusuri și minusuri!

Horoscop 13-19 iunie: Rac

horoscop rac

Ah ce lună plină ai! Te invit să privești ce am spus la horoscop, e absolut important! Vezi cât este plus și minus în viața ta și în personalitatea ta, la acest moment și ai grijă de sănătate!

Horoscop 13-19 iunie: Leu

horoscop leu

Și dacă săptămânile trecute erau Balanțele cele care trebuiau să își aleagă prietenii cu grijă, iată a venit și rândul tău! Te consumi pentru cine nu trebuie și s-ar putea să risipești toată săptămâna pe prieteni falși!

Horoscop 13-19 iunie: Fecioară

horoscop fecioara

Dacă vrei să ai o săptămână favorabilă, atunci trebuie să înțelegi ce vrea luna plină și Mercur în Gemeni de la tine. Ai ceva lecții de personalitate la moment. Peste care nu ar fi bine să treci așa, oricum! Concentrează-te!

Horoscop 13-19 iunie: Balanță

horoscop balanta

Și dacă vrei succes, el poate fi de partea ta. Ai niște idei mai bune ca niciodată și îți merge mintea brici! Luna plină te va pune la treabă; la efort intelectual, ba cu succes, chiar!

Horoscop 13-19 iunie: Scorpion

horoscop scorpion

Tot ai lecții pe care trecutul ți le aduce în prim-plan, mai durează clarificarea ta! Iar luna plină te vrea să ieși din emoții și să devii cât se poate de pragmatic și de rațional; mai ales pe domeniu financiar.

Horoscop 13-19 iunie: Săgetător

horoscop sagetator

Se pare că te vei simți ușor cam atacat la început de săptămână! Probabil că așa va fi! Dar ideea pe care luna plină ți-o ridică la fileu: ”e musai să te reinventezi!” Fii diferit, schimbă-te, modelează-te, cizelează-te!

Horoscop 13-19 iunie: Capricorn

horoscop capricorn

Cât despre sănătatea ta putem spune multe odată cu venirea lunii pline! Fii realist și pune-te pe treabă atât la interior cât și la exterior. Munca-i muncă și sănătatea e de aur! Amândouă sunt ale tale și la fel de importante.

Horoscop 13-19 iunie: Vărsător

horoscop varsator

Ai și tu probleme cu prietenii! Pentru că nu ești în anturajul care să îți facă bine! Alege-i pe cei care vrei să rămână lângă tine și peste 9 ani! Dar mai ales pe cei lângă care poți fi autentic, dar și pe cei care te inspiră!

Horoscop 13-19 iunie: Pești

horoscop pesti

Atât acasă cât și la serviciu ai multe tensiuni, de fapt ele îți arată ce trebuie să schimbi. Evenimente care te pun în fața faptului împlinit și care vor să te pui pe treabă din punct de vedere intelectual!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de Maria Sârbu

Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax