Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 14 – 20 februarie: Zodiile care vor fi favorizate în această săptămână. Cine va primi o lecție de neuitat

Publicat

Horoscop 2022, săptămâna 14 – 20 februarie:  Începe o săptămână mai bună, în sfârșit prima pe acest an, care are cu adevărat energii favorabile și aspecte pozitive. Deja gata, putem lăsa depresiile și greutățile în trecut și ne putem baza pe susținerea astrală în noi proiecte îndrăznețe.

Iese Soarele cu vibrații pozitive și Luna reflectă și ea energii și lumină favorabilă, benefică zi de zi, cu atât mai mult cu cât avem și lună plină la început de săptămână.

Zilele noii săptămâni sunt în general norocoase și putem pune motoarele în mișcare pentru noi planuri și planificări.

Zodiile cele mai favorizate vor fi: Pești, Vărsător, Rac, Gemeni, Balanță, Scorpion.

Zodia care va avea lecții de învățat încă în această săptămână este zodia Leu!

Sănătatea va câștiga pașii vindecării pentru mare parte dintre nativi și tot multe dintre ele vor avea nevoie să își țină orgoliul în lesă.

Vezi AICI:  Video – Horoscopul complet al săptămânii

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Berbec

Ai multă liniște la acest moment și te relaxezi după multele luni de alertă prin care ai trecut. Atenție la proiectele financiare și la prieteni, care pot fi factori de tensiuni în continuare. Planul cel mai norocos este refacerea și încărcarea bateriilor.

Ai nevoie de timp cu tine pentru a rescrie listele de obiective și pentru a te ocupa de planificarea pașilor spre viitor. Luna plină te îndeamnă la pași mai mari și orgoliu mai mic.

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Taur

O perioadă bună începe pentru tine, deși lecțiile de personalitate se mai țin scai încă!  Schimbările bune își cântă melodia lor în viața ta și poți să te bucuri de un mic premiu social sau profesional. Finalul săptămânii va fi ca o trambulină spre noi reușite.

Luna plină îți aduce la suprafață unii monstruleți interiori care se simt lezați sau atacați, atenție deci la tensiuni și mai ales la eforturi pe care trebuie să le faci. Fii blând cu cei din jur pentru că ai o energie foarte acidă și poți distruge ușor lucruri sau relații…până la final de Mai 2022.

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Gemeni

O săptămână de evoluție pe fiecare palier al vieții tale și de schimbări neașteptate. Totul se angrenează pentru a te propulsa mai sus, toate motoarele în forță și multă spontaneitate pentru a fi garantată reușita. AI idei geniale și dorințe mari de succes!

Luna plină va accentua stările tale de neclaritate pentru a te lămuri și pentru a pune punctul pe ”I”.Nu pune accent pe orgoliu pentru că riscurile pot fi mari!

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Rac

O săptămână în care vei vedea lumina de la capătul tunelului, din ce în ce mai aproape și mai puternică. Vei ieși din probleme și vei vedea rezultatele și roadele deja la început de weekend. Luna plină vrea să faci economii și săptămânile următoare, o investiție.

O mare dorință ți se poate realiza în perioada următoare, fie cu multă strădanie, fie cu ajutorul unor persoane care nu au foarte multă lumina divină!

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Leu

O săptămână de restart și multe evenimente în diferite energii, pentru tine. Se întrevăd rezultate dar și multe lecții de personalitate și reproșuri care vă cer autoanaliză și schimbare. Luna plină vă provoacă la o revoluție interioară și la refacerea propriilor puteri.

Atenție și tu la ego! Nu te lăsa să te duci prea departe în greșeli și fă o revoluție interioară pentru a face față în acest an la toate încercările.

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Fecioară

O săptămână de proiecte profesionale care te vor ridica, ai multă inspirație în ceea ce dorești să faci. După weekend ai o perioadă excepțională în plan sentimental. Luna plină însă, îți aduce poftă de ceartă și ego-uri exacerbate, atenție și unele probleme de sănătate. Marile revelații ale săptămânii se referă la bani voștri.

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Balanță

O săptămână de planuri și planificare. Obiectivele tale sunt încă blocate și ai nevoie să le dai o mână de ajutor și un bust de energie. Luna plină îți cere să simplifici unele proiecte și să îți alegi mai bine prietenii.Foarte curând satisfacții în plan profesional ca rezultat al marilor eforturi și a multor așteptări. Finalul de săptămână îți aduce întrebări existențiale, revoluție interioară. Concentrează-te pe armonia ta!

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Scorpion

O săptămână de ego și de lecții de personalitate din cauza lui. Dacă este de vină mândria sau dorința de a le arăta celorlalți cât ești de puternic, atunci atenție ca te autosabotezi și îți consumi inutil resurse valoroase. Luna plină va aduce multe ”evenimente impuse” în care trebuie să te implici și pe care trebuie să te mulezi.

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Săgetător

O săptămână de pași mari și de evoluție în forță. Cucerești noi teritorii și puterea ta crește. Ai surpriza de a fi apreciat de oameni pe care îi admiri foarte mult. Luna plină va aduce în prim plan ego care te pune la lecții.Trebuie să îți stabilești prioritățile și să îți dozezi energia pe proiecte.

Mai ales că această perioadă, până în final de Mai te pune în fața unor tensiuni cu acele lucruri pe care le-ai ignorat în trecut și te pune în fața faptului împlinit. Concentrează-te pe ajutorul divin!

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Capricorn

O săptămână de multă muncă și preocupări financiare importante. pentru că ai tu această rutină neîntreruptă. Dar iată că această săptămână îți va arăta că ai nevoie de relaxare și de o pauză. Luna plină îți atrage atenția la sănătate și uite așa în weekend îți recomand vacanță, profită de ceea ai  mai bun în viață.

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Vărsător

O săptămână de dragoste pentru tine. Ai planuri noi și viața ta începe să se manifeste după muzica sufletului tău. Luna plină îți dă poftă de ceartă și reproșuri multe. Atenție la persoana iubită care își arată ego în toată splendoarea lui, dar nici tu nu te lași mai prejos!

Sunt foarte multe lucruri care le trăiești la interior, în gândurile tale și în lumea ta interioară! Săptămâna ta nu pare cea mai ușoară, dar weekendul va fi al tău!

Horoscop 14 – 20 februarie 2022: Pești

O săptămână de efort și un weekend de mari bucurii. Ai și tu un ego cu care te lupți și care te poate epuiza. Dacă sănătatea dă semne neplăcute, caută să lucrezi la egoul tău. Nu ignora că deja de mai bine de un an ți se arată prin diferite semne divine că ai nevoie să te maturizezi la nivel profund și să înveți să te protejezi, să te iubești necondiționat. Luna plină îți dă poftă de schimbare de serviciu sau mulți nervi cu unii colegi.

*Horoscopul săptămânii este transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sarbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate