Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 20-26 februarie: Săptămână de vindecări, pași benefici, oportunități și succes. Previziunile astrologului Maria Sârbu

Publicat

Începem o săptămână cu aspecte astrale mult mai vesele, dar pe un fond greu încă în plan subtil. Până la 22 martie avem un plan astral încărcat de energii grele și vă recomand să profitați de fiecare zi bună fără a coborî în infernul problemelor și fără să vă cufundați în suferințe!

Suntem într-o săptămână de vindecări și într-o perioadă de pași benefici, oportunități și succes.

YouTube video

Zilele bune ale săptămânii se vor vedea în mare parte pentru toate zodiile și trebuie să ținem cont de 23 februarie care este o zi karmică și benefică în egală măsură. Autoevaluarea va fi foarte recomandată pentru această zi!

Luna Nouă în Pești ne va susține în demersurile noastre de vindecare. Iar Venus în Berbec ne va ajuta să regăsim pofta de viață sau dorința de a ne aventura în sporturi și activități efervescente.

Horoscop 20-26 februarie: Berbec

Atenție să nu confunzi sentimentele cu pulsiunile! Altfel, trăiești una dintre cele mai frumoase perioade din ultimii ani! Atunci când totul depinde de tine încearcă să fii bine pentru a primi rezultate pozitive de la viață!

Horoscop 20-26 februarie: Taur

A ieși din zona de confort este acum și în această săptămână! Schimbările vin să te realinieze la trecut, la prezent și la viitor deopotrivă! Atenție la secretele care te țin pe jar și evită să te joci cu ”focul dragostei”!

Horoscop 20-26 februarie: Gemeni

Luna nouă în Pești te obligă să urci multe trepte în evoluția ta și îți dă ceva lecții personale. Așadar fii pregătit să crești! Multe bucurii încep să vină către tine deja din primele zile ale săptămânii.

Horoscop 20-26 februarie: Rac

Succesul îți bate la ușă și cariera ta prinde aripi. Trebuie efort și ocupă-te de imaginea ta! Șansele de popularitate vin la pachet cu lecții de personalitate! Fii curajos!

Horoscop 20-26 februarie: Leu

O viață spirituală mai importantă, mai ales dacă vrei să te vindeci de lucrurile și problemele pe care nu ai reușit încă să le definești. Venus în Berbec te va ajuta să găsești cele mai bune soluții și să atinge cele mai frumoase rezultate!

Horoscop 20-26 februarie:  Fecioară

O viață nouă în doi sau o nouă relație, o nouă etapă, un plus de iubire pentru tine! Una dintre cele mai frumoase săptămâni se pregătește pentru tine chiar de Luni!

Horoscop 20-26 februarie: Balanță

Serviciul te satisface și ai un proiect nou foarte bine cizelat. Pași importanți la muncă și multe bucurii în viața de cuplu. Atenție la cei care te instigă la singurătate sau la cei care se vor singuri! Bucurii în dragoste!

Horoscop 20-26 februarie: Scorpion

Sufletul tău va fi mai fericit și mai mulțumit decât în ultimele luni sau ani! Ai multe bucurii și câteva oportunități de care trebuie să profiți. Viața ta poate deveni mai fericită din mijlocul acestei săptămâni.

Horoscop 20-26 februarie: Săgetător

Luna nouă în Pești vine cu lecții importante și pentru tine. Trebuie să vindeci lucruri și trebuie să insiști pe familie! Ai nevoie de o casă nouă sau să te simți ca acasă acolo unde te afli. Șanse de copii pentru domnițele Săgetător!

Horoscop 20-26 februarie: Capricorn

Bucuriile din familie nu vor întârzia să apară și multe plăceri îți vor condimenta viața de acasă! Ai ceva acte de făcut și mult succes în negocieri, tranzacții. Copii își revendică mașina!

Horoscop 20-26 februarie: Vărsător

Mari tranzacții și pentru tine, cele mai mari vânzări sau negocieri se vor produce în acest final de lună sau chiar în această săptămână! Vești bune în fiecare zi și un proiect financiar important pe cale să se realizeze!

Horoscop 20-26 februarie: Pești

Luna nouă te va reconstrui și te va împinge la repararea propriei persoane. Ai nevoie să îți arunci privirea asupra propriilor probleme și nevoie. Banii vor veni mai ușor și ai bucurii în plan financiar cât de curând în aceste zile!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax