Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 2020 pentru toate zodiile. Anul marilor schimbări, care va bulversa relațiile cu cei din jur

Publicat

Anul 2020 este unul dintre cei mai aparte din punct de vedere astrologic, pentru că aduce aspecte puternice și tranzite deosebit de intense și este marcat de patru eclipse de Lună (de două ori mai multe decât de obicei), pe lângă cele două eclipse de Soare.

În plus, Venus și Marte petrec în 2020 neobișnuit de multă vreme în Gemeni, respectiv în Berbec, din cauză că retrogradează.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL VASILE. Urări pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau colegilor, în ziua numelui

Retrogradările lui Marte și Venus ar putea bulversa nițel relațiile cu ceilalți, modul în care comunicăm și modul în care înțelegem să acționăm pentru a ne îndeplini dorințele.

Dar eastrolog.ro apreciază că aceste bulversări sunt de bun augur și absolut necesare, pentru că deschid calea unor idei noi, unor schimbări constructive, decizii radicale și reevaluări curajoase.

Conjuncțiile care constituie evenimentele astrologice ale anului 2020 se formează între Saturn și Pluton (1-25 ianuarie), între Jupiter și Pluton (27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5–19 noiembrie), și între Jupiter și Saturn (în decembrie).

Vezi și  MESAJE DE ANUL NOU 2021: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2021

Conjuncțiile indică încheierea unor cicluri importante de evoluție, atât la nivel personal cât și la nivel social, și începerea altor cicluri. Este foarte posibil să asistăm la reașezări radicale la nivel social și la schimbări neașteptate în echilibrul marilor puteri ale lumii. S-ar putea afirma că intrăm într-o nouă eră de transformări sociale și economice.

Conjuncția Saturn-Pluton are loc în Capricorn, zodia de Domiciliu a lui Saturn, și poate ridica problema gestionării resurselor materiale, atât la nivel personal cât și, mai ales, la nivel social. Istoria ne învață că dorința de a avea acces la cât mai multe resurse poate conduce la conflicte, la răsturnarea (Pluton) unor structuri (Saturn) pentru a fi instaurate altele, diferite dar nu neapărat mai bune.

Citește și SFÂNTUL IOAN 2020: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

Se vor activa, cu siguranță, teme importante legate de putere și de gestionarea acesteia la nivel înalt, teme legate de marile grupuri de interese care trag sforile din culisele omenirii, teme legate de puterea materială.

Eastrolog.ro apreciază că este posibil să iasă la lumină multe lucruri care au rămas ascunse omului de rând, să se răstoarne anumte sisteme de valori, să se vadă mult mai bine corupția la nivel înalt și diferența dintre aparență și esență, dintre ceea ce ni se prezintă public și ceea ce se ascunde în spatele ușilor închise, în instituții publice etc.

În acest context, tranzitul lui Jupiter în Capricorn, mai ales în conjuncție cu Pluton, ar putea ridica mari semne de întrebare legate de etică, de moralitate, de corectitudine în distribuirea și gestionarea resurselor.

Dacă privim și spre Uranus, care tranzitează Taurul până în 2026, nu putem să nu mergem cu gândul la reforme monetare, la schimbări în sistemele economice sau în funcționarea sistemului bancar, la răsturnări de situație în economia mondială.

Dar tranzitul lui Uranus în Taur are mare legătură cu resursele naturale și cu roadele pământului și ridică, împreună cu tranzitul lui Neptun în Pești, chestiuni legate de mediu, de poluare și de ecologie.

Epuizarea rapidă a resurselor mondiale, poluarea apelor și extincția a numeroase specii de animale și plante care ajută la menținerea echilibrului natural al Pământului, pot impune la un moment dat măsuri radicale, limitative. Eastrolog.ro apreciază că ne apropiem cu pași mari de acest moment.

Din 2 decembrie 2019, Jupiter tranzitează Capricornul până la 19 decembrie 2020. Jupiter nu e în deplinătatea forțelor sale în Capricorn, dar asta nu înseamnă că nu-i vom simți deloc influența. Dimpotrivă. După mai mulți ani în decursul cărora am perceput doar efortul, limitarea și transformările radicale care ne-au dat viața peste cap, Jupiter aduce acum o rază de lumină și de optimism.

Începem să vedem și micile progrese înregistrate în timp, întrezărim oportunitățile din situațiile complicate ce urmează și înțelegem necesitatea unor investiții înțelepte, făcute cu sacrificii și strâmtorări, pentru a obține rezultate solide pe termen lung.

Cu alte cuvinte, pentru un bine general, am putea face cu toții anumite sacrificii, ne-am putea supune unor constrângeri sau limitări, gândindu-ne la beneficiile pe termen lung și la ceea ce lăsăm moștenire urmașilor noștri.

Ideea de responsabilitate socială ar putea fi accentuată de faptul că în 2020 Saturn tranzitează Vărsătorul pentru scurt timp, în perioada 22 martie – 2 iulie, pentru ca apoi, din 17 decembrie, să se instaleze aici pentru următorii doi ani. Tranzitul lui Saturn în Vărsător, zodie al cărei guvernator tradițional este, ar putea trezi în fiecare dintre noi altruismul, spiritul umanitar și dorința de a face bine celorlalți și de a ne implica mai mult în viața socială.

De asemenea, tranzitul lui Saturn în Vărsător ne poate ajuta să înțelegem care ne sunt limitările sociale sau să conștientizăm mai bine ce ne împiedică să progresăm la nivel individual, dar și la nivel colectiv. Astfel, am putea găsi înțelepciunea de a armoniza metode mai vechi de lucru sau concepții mai vechi, cu metode și idei inovative. De asemenea, tranzitul lui Saturn în Vărsător ne încurajează să consolidăm relațiile cu ceilalți sau să impunem limite acolo unde simțim că autoritatea ne este încălcată pe nedrept.

La 21 decembrie 2020, Jupiter și Saturn se apropie unul de celălalt în Capricorn și ajung să formeze o conjuncție perfectă chiar în primul grad din Vărsător. Prin urmare, ne orientăm cu mai multă încredere spre viitor, în loc să ne cramponăm de concepții și structuri învechite. Eventualele obstacole nu mai par de netrecut, mai ales dacă există o planificare făcută anterior cu răbdare și pragmatism. Prezența lui Jupiter în Vărsător, alături de Saturn, ne încurajează să identificăm temerile care ne împiedică să progresăm, și să le depășim prin metode mai puțin formale sau poate chiar cu mijloace mai puțin ortodoxe, dar nu incorecte.

În plan personal, conjuncțiile din 2020 ne sporesc puterea de concentrare, capacitatea de a persevera, determinarea de a reuși în ceea ce ne-am propus și de a face schimbări pe care până acum le-am amânat sau de care ne-a fost de-a dreptul teamă. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că anul 2020 ar putea fi anul marilor alegeri, al acțiunilor care ne schimbă viața, al asumării propriului drum, cu consecințele de rigoare.

Pe final de an, prezența lui Jupiter în Vărsător, alături de Saturn, ar putea trezi în unii dintre noi intoleranță, snobism și fanatism în opinii. Dar este vremea să privim dincolo de noi înșine și să ne gândim la ceea ce este mai bine pentru colectiv, pentru noi toți ca nație și chiar ca umanitate.

Tranzitul prelungit al lui Marte prin Berbec funcționează ca un declanșator pentru planetele din Capricorn, planete cu care se află în aspect tensionat, de careu, între 28 iunie 2020 și 7 ianuarie 2021. Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că a doua jumătate a anului poate fi mult mai învolburată, marcată de evenimente violente, ce implică forțe de ordine sau chiar forțe armate. Am putea avea parte de proteste și frământări sociale.

La nivel personal, unii ar putea simți o sete acută de putere sau dorința de a prelua controlul asupra unor situații. Acest lucru nu e neapărat rău în cazul celor care până acum au îndurat abuzuri și nedreptăți, fie din partea șefului, fie din partea perechii de viață sau a altor persoane ori instituții. Aceștia își pot găsi acum curajul de a lupta pentru ceea ce li se cuvine, de a se rupe de o relație ori de a pune capăt unei situații etc.

Așadar, putem folosi cu toții energia acestor aspecte pentru a răzbate în situații complicate, dar eastrolog.ro subliniază că nu se recomandă ca în acest proces să încălcăm drepturile altora sau să devenim excesiv de agresivi în atingerea scopurilor propuse. Vom avea cu siguranță energia necesară pentru a începe proiecte și relații noi, dar și impulsivitatea de a ne asuma riscuri prea mari.

Unii s-ar putea crede invincibili, ceea ce devine păgubos și periculos. Este mai bine să apelăm la calitățile de strateg, de bun planificator și organizator, ale zodiei Capricorn, pe care să le punem apoi în aplicare cu îndrăzneala și neînfricarea Berbecului.

Tranzitul planetei Venus în Gemeni, între 3 aprilie și 6 august 2020 (cu o perioadă de retrogradare între 13 mai și 25 iunie), favorizează comunicarea în relațiile cu ceilalți. Prin rmare, am putea deveni mai detașați în plan afectiv și mai obiectivi, mai dispuși să cercetăm posibilitățile în loc să ne asumăm imediat angajamente și responsabilități. Tranzitul lui Venus în Gemeni este un tranzit relaxat, care stimulează interacțiunile intelectuale, dar mai puțin pe cele pasionale. S-ar putea spune, de exemplu, că ne incită mai mult inteligența celor din jur decât atractivitatea lor fizică. Discuțiile destinse și chiar pline de umor îi pot ajuta pe oameni să se cunoască mai bine, să creeze punți de legătură la nivel mental, intelectual.

Horoscop 2020

Berbec

De mulți ani încoace, Berbecii sunt preocupați de devenirea lor socio-profesională, de dorința de a ajunge să fie oameni realizați sau chiar cunoscuți, cu o reputație solidă măcar în cercul de apropiați ori în orașul în care locuiesc. Anul 2020 nu face excepție, întrucât casa X a Berbecului este activată de planete grele, precum Pluton, Saturn (până la 22 martie 2020) și însuși Jupiter, Marele Benefic (începând de la finele anului trecut). Prin urmare, dacă în anii anteriori ai avut de-a face cu situații complicate, intense, cu lupte pentru putere și reconfigurări radicale, în 2020 ai posibilitatea să culegi roade bogate și să te bucuri de oportunități nesperate de creștere și dezvoltare – dar nu peste noapte.

În același timp, eastrolog.ro îți recomandă ca, în goana ta după succes, să nu neglijezi alte sectoare de viață, în special familia. În ceea ce te privește, dovada supremă de inteligență ar fi să pui în echilibru cariera și viața personală. E un proces deja început, iar dacă nu te lași influențat de așteptările altora și de anumite prejudecăți sociale, poți ajunge să îmbunătățești relațiile cu cei dragi și să redescoperi beneficiile familiei. Familia îți poate fi sprijinul cel mai important atunci când în carieră lucrurile sunt dificil de gestionat ori când te confrunți cu atacuri sub centură, denigrări sau conflicte cu autoritățile.

Taur

Pentru Tauri, în 2020 sunt de mare interes relațiile internaționale, mai ales cele comerciale, călătoriile pe distanțe mari și în străinătate, studiile academice și, eventual, activitățile editoriale sau publicistice. Casa IX, cu care sunt asociate toate domeniile de mai sus, este intens activată de planete: Saturn o tranzitează de la 1 ianuarie la 22 martie, apoi de la 2 iulie la 17 decembrie, iar Pluton și Jupiter își petrec tot anul în acest sector de horoscop, care este asociat și cu convingerile, credințele, filosofia de viață, preocupările intelectuale și gândirea abstractă.

Se poate spune că anul 2020 este pentru Tauri un an al lărgirii orizonturilor și perspectivelor asupra vieții sau asupra unor chestiuni punctuale cum ar fi relațiile și/sau banii. Lărgirea orizonturilor se poate realiza călătorind, citind sau studiind. Pot apărea oportunități de a obține o bursă de studii sau un împrumut pentru a studia, eventual în afara țării, pentru a da examene importante și pentru a-ți consolida cunoștințele. De asemenea, ai putea primi o finanțare pentru cercetare într-un domeniu care te pasionează.

Este un an în care Taurii își pun mai multe întrebări decât de obicei – sau, în orice caz, eastrolog.ro le sugerează să facă acest lucru și să caute răspunsurile în afara zonei lor de confort, mai departe de lungul nasului, trecând peste precepte fixe, rigide.

Gemeni

Pe Gemeni îi așteaptă un an în decursul căruia vor trăi la intensitate maximă o mulțime de situații relaționale și sentimentale și ar putea trece – de bunăvoie sau siliți de împrejurări – prin schimbări radicale atât în viața sentimentală, cât și în cea profesională. Nu lipsesc momentele de criză ori de teamă, sau experiențele la limită, dar acestea te ajută să devii un alt om, mult mai aproape de ceea ce ți-ai dorit mereu să fii.

E bine să ții cont de faptul că transformările profunde iau mult timp, sunt anevoioase, adesea dureroase și presupun renunțarea la anumite situații, relații, atitudini sau tipare care nu mai sunt funcționale. În multe cazuri, acestea ar putea fi transformate în ceva nou, dar e nevoie de perseverență și de mai multă profunzime din partea ta. În 2020 ai putea readuce la viață un proiect mai vechi sau căsnicia ori o relație de iubire mai veche, din care ai ieșit cu câțiva ani în urmă.

Aceste metamorfoze sunt susținute de tranzitele importante din casa VIII: Saturn (1 ianuarie – 22 martie și 2 iulie – 17 decembrie), Pluton, Jupiter (până la 19 decembrie) și Nodul Sud (până la 5 mai). Casa VIII este o casă a abisurilor sufletești, a transformării, a regenerării și renașterii, a intimității, dar și a banilor perechii de viață, a resurselor comune, a taxelor, datoriilor, finanțărilor și moștenirilor, iar cele trei conjuncții importante din 2020 au loc în această casă, deschizând noi etape pasionale în viața Gemenilor, dar și noi etape financiare, despre care vom discuta în capitolele următoare.

Rac

În 2020, cel mai activ domeniu de viață al Racilor este cel al relațiilor, al parteneriatelor și al asocierilor de orice fel. Viața socială este intensă și ar fi bine să depui eforturi constante și conștiente pentru a-ți îmbunătăți modul de relaționare și pentru a atrage în jurul tău persoane împreună cu care să poți construi relații pe termen lung în plan personal și/sau social.

Uranus contină să îți tranziteze casa XI (prietenii, grupurile socio-profesionale, proiectele comune, dar și tehnologia), ceea ce prevestește o viață socială dinamică, marcată de răsturnări de situație dintre cele mai surprinzătoare, dar și șansa de a intra în contact cu oameni care îți pot schimba viața în bine.

Cum zodia Racului este guvernată de Lună, eclipsele au întotdeauna un impact mai puternic asupra ta decât asupra altor zodii. În 2020 au loc mai multe eclipse de Lună decât de obicei (mai precis, patru), dar și două eclipse de Soare. Prin urmare, nu s-ar spune că ai parte de un an foarte liniștit dar, privind partea bună a situațiilor de criză ce se pot face simțite, ai șanse să îți redefinești dorințele și aspirațiile personale și relaționale. Ai multe de rezolvat la acest capitol, dar tranzitele planetare te susțin și te încurajează să îți cerni relațiile, să începi unele noi, să îți asumi mai multe responsabilități.

Munca îți ocupă mai tot timpul în 2020, dar eforturile îți sunt răsplătite și vei simți că ți se ridică de pe umeri o mulțime de greutăți. Casa VI (munca și sănătatea) îl găzduiește în acest an și pe Jupiter, pe lângă Saturn, Pluton și Nodul Sud, ceea ce înseamnă că muncești cu mai multă plăcere, inspirându-ți colegii.

Leu

Și casa X a Leului (cariera, reputația socio-profesională și ambițiile) găzduiește o planetă specială, pe Uranus, care te instigă la inovație, revoluție și eliberare de prejudecăți sociale și profesionale. Cum Uranus îți guvernează și casa VII (relațiile), se poate vorbi despre parteneriate nonconformiste și relații ieșite din comun, care te ajută să îți schimbi direcția în viață.

Sectorul profesional este, așadar, de mare interes și cu un potențial deosebit de realizare, de progres, de schimbări radicale și îndrăznețe.

  • Cu Marte în tranzit prin casa IX (convingerile și credințele, filosofia de viață, religia, străinătatea, călătoriile și studiile superioare), tinzi să îți aperi ideile, opiniile și concepțiile de viață cu mai mult curaj, poate chiar într-un mod agresiv. Marte petrece în casa IX mult mai mult timp decât de obicei – mai precis, de la 28 iunie 2020 la 7 ianuarie 2021, cu o perioadă de retrogradare între 10 septembrie și 14 noiembrie.

Acest tranzit este favorabil studenților sau celor care doresc să reia studii abandonate în trecut și celor care doresc să călătorească sau să își cultive intelectul, să participe la cursuri și ateliere de dezvoltare personală. De asemenea, ai șanse mai mari de succes dacă ai de dat examene ori dacă dorești să publici ceva.

Fecioară

Pentru Fecioare, anul 2020 se prefigurează încărcat de romantism, de pasiune și de dorință de aventură în plan sentimental. Casa V este cea mai activă, tranzitată de Jupiter (până la 19 decembrie), de Saturn (1 ianuarie – 22 martie, 2 iulie – 17 decembrie), de Nodul Sud (până la 5 mai) și de Pluton.

  • Fecioarele redescoperă, în stilul lor prevăzător, modest și analitic, cum să se bucure de viață, de lucrurile mărunte, de pasiunile lor, poate chiar și de prezența copiilor lor. Nu este însă o perioadă bună pentru a decide să-ți mărești familia, mai ales dacă ești deja trecut/trecută de prima tinerețe.

Jupiter guvernează casa IV a Fecioarei (familia, rădăcinile, spațiul de locuit, bazele emoționale pe care îți construiești viața) și, ca urmare a tranzitului său în casa V, în 2020 familia le este Fecioarelor mai aproape decât de obicei, iar anumite relații cu rudele ar putea trece prin schimbări radicale. Multe Fecioare doresc să își transforme casa într-un loc mai plăcut, în care să poată practica un hobby sau în care să existe mai multe mijloace de distracție. Fecioarele care au case mai vechi, ar putea face lucrări de reabilitare.

  • Jupiter este însă și guvernatorul tradițional al casei VII a Fecioarei (relațiile și căsnicia), pe care o tranzitează până în 2026 Neptun, guvernatorul modern al casei. În 2020, Jupiter și Neptun se armonizează, ceea ce sugerează că Fecioarele intră într-o etapă mai romantică, mai visătoare sau caută să-și realizeze mari idealuri sentimentale. De asemenea, sunt mai deschise și mai creative în relațiile cu ceilalți, indiferent de natura acestor relații.

Balanță

În 2020, cea mai activată casă a Balanței este casa IV (familia, rădăcinile, căminul, inconștientul și bazele emoționale). Jupiter și-a început tranzitul în această casă încă din luna decembrie a anului trecut și se va întâlni pe parcurs cu Pluton și cu Saturn, care se află aici de mai mult timp. Până la 5 mai, e bine să ținem cont și de tranzitul Nodului Sud prin casa IV.

Prin urmare, este de așteptat ca problemele sau crizele declanșate în anii anteriori să se apropie de final, să se îndrepte spre rezolvări. Aici se poate simți puterea lui Jupiter, Marele Benefic, dar pentru că Jupiter se găsește în Capricorn, o zodie în care se află în „detriment”, rezultatele vin cu încetineală, după eforturi care ți se par colosale sau pe care le percepi ca fiind adevărate sacrificii.

  • Din fericire, conjuncțiile spectaculoase dintre Saturn și Pluton (1-24 ianuarie 2020) și dintre Jupiter și Pluton (27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5-19 noiembrie) prevestesc schimbări radicale și noi începuturi, pe cu totul alte baze. Cele mai multe Balanțe vor ieși din aceste situații îmbogățite la capitolul maturitate, dar poate chiar și la capitolul financiar (Pluton guvernează casa II a Balanței, casa banilor munciți, a resurselor și a valorilor personale).

Tranzitele planetelor din casa IV ar putea fi și un bun prilej pentru a-ți consolida bazele pe care îți construiești cariera, sau pentru a o pune pe baze noi.

Scorpion

Pentru Scorpioni, temele principale ale anului 2020 rămân comunicarea, învățarea, educația, relațiile cu frații și surorile, schimburile de orice fel – fie de idei, fie comerciale – și integrarea armonioasă în mediul în care trăiesc.

În casa III, alături de Pluton, guvernatorul modern al Scorpionului, și de Saturn, se află și Jupiter (de la 3 decembrie 2019) și Nodul Sud (până la 5 mai 2020).

Două dintre cele patru eclipse de Lună activează casele IX și III (la 10 ianuarie, respectiv 5 iulie), iar eclipsa de Soare de la 21 iunie are impact tot asupra casei IX. Prin urmare, anul 2020 se anunță intens pentru Scorpionii care studiază, pentru că s-ar putea să fie nevoiți (sau să își propună ei, din diverse motive) să schimbe școala, facultatea ori profilul.

Chiar de la începutul anului, odată cu conjuncția Saturn-Pluton (1-24 ianuarie), aceste tendințe ar putea deveni puternice, presante. Poate chiar un membru al familiei va încerca să impună o direcție, o anumită linie de studiu, iar lucrurile nu sunt deloc ușor de armonizat.

Săgetător

Jupiter, planeta care guvernează Săgetătorul, a început să tranziteze casa II a Săgetătorului (banii munciți, resursele și valorile personale) la 3 decembrie anul trecut, alăturându-se lui Saturn și lui Pluton. Tot aici se află și Nodul Sud până la 5 mai.

Prin urmare, cei mai mulți Săgetători sunt preocupați în 2020 de bani sau de valoarea personală și țin mai mult decât de obicei la propriul sistem de valori, de la care nu abdică. Extravaganțele și entuziasmul de anul trecut se transformă acum în seriozitate și în mult mai multă atenție la venituri și cheltuieli.

  • Conjuncțiile deosebit de puternice pe care Jupiter le face cu Pluton (27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5-19 noiembrie) și cu Saturn (la finele anului 2020), sugerează că Săgetătorii ar trebui să se rupă de trecut și să pășească spre o etapă nouă de viață, care îi va ajuta să se cunoască mult mai bine pe sine și să se pună în valoare mai eficient.

E bine să profiți de aceste perioade pentru a te debarasa de ceea ce este depășit sau chiar dăunător în viața ta. Ai putea descoperi cu surpriză și încântare că perseverența și pragmatismul te pot duce departe, chiar dacă acest lucru se petrece mai încet decât ai vrea.

Capricorn

Cu Jupiter în Capricorn de la 3 decembrie anul trecut până la 19 decembrie 2020, simți că îți regăsești optimismul, pofta de viață, dorința de a explora și de a cunoaște oameni și lucruri noi. Alături de Jupiter se află Saturn (1 ianuarie – 22 martie și 2 iulie – 17 decembrie), Pluton și Nodul Sud (până la 5 mai).

  • Pentru că Jupiter guvernează casa XII a Capricornului, tranzitul său prin casa I ar putea indica faptul că anumite chestiuni din trecut devin urgențe și ar trebui rezolvate cu calm și pragmatism, privind spre viitor și eliberându-te de resentimente.

Eliberarea de tipare subconștiente și de autolimitări este încurajată de conjuncțiile dintre Jupiter și Pluton (27 martie – 15 aprilie, 19 iunie – 10 iulie, 5 – 19 noiembrie), și de conjuncția dintre Jupiter și Saturn, din luna decembrie. Se recomandă, de asemenea, să te desprinzi de situații, proiecte sau relații pe care nu le mai poți repara. Dacă observi că lucrurile nu mai funcționează așa cum erai tu obișnuit, e mai bine să încerci să schimbi ceva, să încerci ceva nou, poate chiar radical nou.

În ciuda unor apăsări și angoase care nu pot trece peste noapte, ești mai încrezător în forțele proprii și în capacitatea de a aduce lucrurile pe linia de plutire. Oferă-ți timp pentru a-ți asculta vocea interioară, pentru a te sincroniza cu tine însuți, apoi viitorul se va deschide în fața ta, promițător.

Vărsător

Jupiter și-a început la finele anului trecut tranzitul prin casa XII a Vărsătorului, alăturându-se lui Saturn, lui Pluton și Nodului Sud. Casa XII este privită ca o casă a izolării, a sacrificiilor, a crizelor morale, a dușmanilor ascunși, a bolilor cronice, dar și a vindecării, a subconștientului și a iertării, a spiritualității.

Prin urmare, viața interioară a Vărsătorilor se anunță mai bogată în 2020, mai intensă, iar prezența lui Jupiter vine să mai aline din angoasele anilor precedenți, aducând o doză de optimism și de credință.

Aceste tranzite îi ajută pe Vărsători să se regăsească, să se confrunte cu anumite subiecte sensibile, vechi, și să facă pace cu anumite situații din trecut, pentru a se desprinde de acestea.

Pe de altă parte, multe dintre reacțiile Vărsătorilor la situațiile profesionale ori sociale în care se găsesc ar putea fi dictate de programe subconștiente bine cimentate, dar 2020 le creează Vărsătorilor ocazia să le identifice și să le înțeleagă.

În acest sens, conjuncția Jupiter-Saturn, care are loc în decembrie (la ultimul grad al Capricornului și la primele grade ale Vărsătorului), este de foarte bun augur.

Pești

La 2 decembrie anul trecut Jupiter s-a alăturat lui Saturn și Pluton în casa XI a Peștilor (speranțele de viitor, viața socială, prietenii și grupurile socio-profesionale, dar și tehnologia și beneficiile obținute din exercitarea profesiei). Nodul Sud se află și el în tranzit în casa XI, până la 5 mai.

Mulțumită lui Jupiter, Peștii încep să privească spre viitor cu mai mult optimism, cu mai multă încredere în steaua lor bună, dar fără să-și piardă realismul câștigat cu greu în anii precedenți.

  • Jupiter este guvernatorul tradițional al Peștilor, dar și guvernatorul casei carierei. Vestea foarte bună este că în 2020 Jupiter formează un aspect armonios cu guvernatorul modern al Peștilor, planeta Neptun, și se întâlnește în conjuncții puternice cu Pluton și cu Saturn.

Prin urmare, eastrolog.ro apreciază că Peștii intră într-o perioadă de transformări puternice, care îi pot propulsa cu ușurință pe culmile succesului.

Viața socială se anunță foarte activă și poți începe proiecte personale și profesionale noi, de viitor. Relațiile cu străinătatea îți pot aduce multe beneficii, dar cele mai importante au legătură cu schimbarea unor convingeri legate de profesie, de succes, de modul în care îți câștigi pâinea.

Eastrolog.ro este primul site românesc de astrologie: online de la 28 noiembrie 1998.

Horoscop complet pe: eastrolog.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax