Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 2023, realizat de astrologul Maria Sârbu. ”Anul caruselului”, al începuturilor și al noutăților

Publicat

Anul 2023 ne va scoate din confort pe fiecare, indiferent de zodie, trasmite astrologul Maria Sârbu.

Până acum, de cel puțin 2 ani am făcut lucrurile încet, pe ritm lent sau din dorința de durabilitate și oarecum în liniște.

Însă din mijlocul acestui an vom avea reușite doar dacă ne mișcăm ”pe repede înainte”.

Cei care vor avea greutatea de a ieși din zona de confort, au de pierdut mai mult decât cred.

2023 este anul începuturilor, noutăților, noilor pași și marilor curajoși!

Horoscop 2023: Berbec

Niciun an nu va fi mai norocos decât 2023! Ai susținere astrală să faci tot ce îți dorești și totul depinde de tine!

Este anul tău deja, din 12 Ianuarie și pentru tot restul zilelor și lunilor. Doar să fii curajos, îndrăzneț și hotărât!

Prima parte din an sunt importanți banii. În a doua jumătate a anului este iubirii!

Horoscop 2023: Taur

2023 este și pentru tine un an excelent. Vei culege fructele a tot ce ai ”grădinărit” până acum.

Vei crește și vei reuși în continuare pe proiecte vechi și noi, deopotrivă. Sănătatea însă ar putea să te atenționeze și nu uita că ieșirea din confort este cheia acestui an!

Prima lui jumătate îți aduce reușite prin curaj. Iar a doua parte din an va fi plină de lecții de rezistență, mai ales cele de ordin financiar!

Horoscop 2023: Gemeni

Pacea interioară se va instala și vei trece de toate obstacolele. Însă mai este un hop de sănătate, probabil din cauza stresului! Atenție înainte de ziua de naștere!

Ieșirea din confort va fi foarte importantă și pentru tine, dacă vrei să pui bazele unui proiect important cu ecou în viitor!

Prima parte din an te susține în împlinirea dorințelor. Iar cea de-a doua jumătate va fi mai problematică fie din cauza egoului sau a nervilor la volan, fie din ruperea unui contract!

Horoscop 2023: Rac

Ai un an mai ușor, dar nu lipsit de teme pentru acasă. În primul rând te solicită cariera și nevoia de a crește profesional te pune la treabă!

Apoi vor veni unele lecții de personalitate, care te vor scoate din zona de confort pentru a vindeca emoții și frustrări.

Prima jumătate din an – perseverezi în proiecte tale, iar în cea de-a doua lui parte, vei trage tare pentru a -ți vedea visele împlinite!

Horoscop 2023: Leu

Încă mai ai lecții de la destin, iar anul promite să fie mai simplu decât 2022, dar nu va fi lipsit de provocări. Sănătatea părinților poate fi o neplăcere.

Dar astrele vor fi mult mai de parte ta decât au fost în ultimii ani!

Prima jumătate de an îți aduce succesul pe câteva proiecte grele. Iar cea de-a doua parte va fi înfrumusețată de plimbări, vacanțe sau străinătate.

Atenție la lecțiile din vară și mai ales la ego, după 23 Iulie!

Horoscop 2023: Fecioară

Ai un an mai plin decât mulți alții de până acum. În principal pe zona spirituală a vieții tale!

Vei rezolva mari ecuații ale vieții și vei înțelege mistere universului. Darurile divine se vor înmulți, dar și aportul tău va fi mai viu!

Prima parte din 2023  – ai cele mai frumoase călătorii.Iar în a doua lui jumătate îți vei schimba toate valorile și așteptările, Pentru că vei vreau un succes durabil și nu oricare succes!

Horoscop 2023: Balanță

Viața de cuplu va fi plină de bucurii și vei primi fructele investițiilor tale afective. Ai multe de conștientizat în plan spiritual și sănătatea este un punct vulnerabil. Susținerea divină este de partea ta și astrele îți aduc vibrații benefice.

Prima parte din an îți va oferi iubirea visată și proiecte de cuplu. Cea de-a doua parte îți va aduce și mai multe proiecte în doi! Sau în alți doi!

Horoscop 2023: Scorpion

Pentru tine 2023 este anul reușitelor profesionale dar și a fericirii de a interacționa cu ceilalți sau de a cunoaște oameni minunați și de a te înconjura de oameni de calitate!

Prima parte din an îți promite o mare avansare la serviciu. A doua jumătate a lui 2023 va veni cu proiecte extrem de valoroase, împreună cu persoana iubită!

Horoscop 2023: Săgetător

Mai ai ceva proiecte profesionale de pus în practică și vei găsi succesul alături de ele. Dar sunt unele proiecte la care nici nu te gândești și care se vor împlini la fel de rapid precum îți vin ideile! Un an de performanțe!

Prima lui jumătate îți va oferi împliniri riscante. Mijlocul anului te atenționează  la sănătate. Iar a doua jumătate a lui 2023 poate veni cu tot cu barza!

Horoscop 2023: Capricorn

Anul îți promite foarte mulți pași importanți, dar îți va arăta că prudența nu este totul în viață! Ai unele lecții de personalitate și va trebui să înveți să te relaxezi.

Nu este un subiect tabu ci o mare nevoie! Atât la nivel profund cât și superficial să poți fi mai liniștit și mai puțin obsedat de control.

Prima parte a anului îți va oferi o nouă casă și realizări în familie, iar a doua lui parte va veni cu mutare pentru mulți dintre nativi!

Horoscop 2023: Vărsător

Viața este mai frumoasă pentru tine în acest an, deși lecțiile nu se termină încă până pe 31 Decembrie. Mai ai de construit multe pentru tine și pentru viața ta.

Unele vor veni de la sine, altele vor veni prin conștientizări importante.

Prima jumătate a lui 2023 te va premia pentru inteligența ta. Iar cea de-a doua jumătate va veni cu ceva lecții de învățat, în familie!

Horoscop 2023: Pești

Dacă vrei o situația materială excepțională, atunci 2023 este anul tău. Ai toată susținerea astrală în acest sens și poți reuși atât în business cât și în creație.

Prima parte din an îți va aduce fructele muncii și eforturilor depuse până acum. Iar după August atenție la relația de cuplu!

Horoscop transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax