Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 21 -27 februarie: Atenție la Dragobete! Zodiile care vor fi favorizate în această săptămână

Publicat

O săptămână de rezumate și de scopuri uitate pe drum sau momente rătăcite în trecut care se cer actualizate. Cel mai important rezumat va începe pe 21 Februarie și se va termina pe 27 februarie.

Iar zilele care aduc la prezent tot felul de amintiri sau situații de la trecut vor fi: 23 și 25 Februarie. Fiecare zi cu ecoul ei, diferit ca și aspecte, energii și revelații.

Zilele cele mai efervescente din săptămână vor fi: 22, 24 și 25 Februarie.

Cine va fi favorizat de Dragobete 2022: Dragobetele va fi o zi de o complexitate frumoasă, sau mai bine-zis, cu happy end. Dacă prima parte a zilei va fi obositoare și agitată, amiaza va înflori energii noi în sufletele noastre și va aduce sărbătoarea în case.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Berbec

Dai sfaturi de carieră altora, cauți soluții. Ești foarte preocupat de interesele tale profesionale și vrei lucruri complicate, dar și realizări mărețe.Maturizare și maturitate. De Dragobete ai grijă la excese și mergi la un spectacol, teatru, dans.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Taur

Fii cald, fii prietenos, ghidează-i pe cei dragi. Ești mai încercat în această perioadă. Evită rupturile în cuplu. De Dragobete intimitatea și pasiunea îți condimentează simțurile.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Gemeni

Parcă se stinge flacăra unei iubiri, parcă toate sunt mai fără farmec sau poate tu nu ai echilibru interior. Retras, rece, critic și fără a mai fi ca altădată sufletul petrecerii. De Dragobete CINĂ ROMANTICĂ.

Vezi Horoscopul complet aici: Video – Horoscop Maria Sârbu

Horoscop 21 – 27 Februarie: Rac

Nu ai încredere în tine de ceva vreme și te ascunzi în spatele cinismului pentru a nu lăsa să se vadă lipsa ta de carismă. De Dragobete vei preferă să stai mai mult la muncă pentru a nu suferi în viața personală, sau poate pentru că acolo este iubirea.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Leu

Proiecte mari în plan profesional dar și mult haos la serviciu. Ești oarecum epuizat de răbdarea pe care ți-o impui. Dar ai nevoie de sensibilitate și să fii gentil, loial. De Dragobete te vei răsfăța ca un copil și vei râde din suflet.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Fecioară

Și tu ai nevoie să te porți mai deschis cu persoana iubită, vă lipsește tandrețea în cuplu sau voi ați uitat să mai fiți duioși.De Dragobete mult consum de energie cu ceva ce se încăpățânează să nu iasă cum vrei tu.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Balanță

Cu toate pânzele sus în proiectele de familie. Ai mare nevoie de conexiunea ta cu persoana iubită și de o ambianță caldă acasă. De Dragobete veselie și timpul trece repede, vezi să nu întârzii la întâlnire.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Scorpion

Evită să te dai mare și gestionează comunicarea prin mai multă delicatețe. Ai parte de oameni care te apreciază dar nu încerca să îi eclipsezi. De Dragobete ATENȚIE LA CHELTUIELI!

Horoscop 21 – 27 Februarie: Săgetător

Creativitatea poate fi prietenă bună dacă ai de așteptat niște confirmări, care vin așa de greu… Fii deschis la exprimarea sentimentelor cu mai multă ușurință. De Dragobete te consumi tu singur foarte mult. Oare e neîncrederea?!

Horoscop 21 – 27 Februarie: Capricorn

Vrei să fii luat în serios și ești mai demonstrativ decât de obicei. Vezi dacă nu cumva este egoul tău cel care vrea validare și să facă impresie bună. De Dragobete îți ții sentimentele în lesă sau ai întâlnire secretă.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Vărsător

Ai de ceva vreme obiceiul de a te auto-restricționa. Poate lucrurile sunt prea mult sau prea mari pentru tine. Mai bine încarcă bateriile și pune motoarele în funcțiune. De Dragobete o dorință sau o așteptare împlinită.

Horoscop 21 – 27 Februarie: Pești

Dacă nu știi să armonizezi muncă și relația, atunci vei avea o săptămână de haos.Lucrează la stima de sine. De Dragobete prea mult consum de energie la serviciu. Recomandat să participi la evenimente sociale.

*Horoscopul săptămânii este transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sarbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate