Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 25 aprilie – 1 mai: favorizați – Taurul, Săgetătorul, Peștii și provocări pentru Leu, Vărsător, Scorpion. Previziuni

Publicat

Săptămâna 25 aprilie – 1 mai ne aduce multe energii și mai ales eclipsa din zodia Taur. O eclipsă plină de dragoste și pasiune, de reînnoire de primăvară. Ea va ghida fiecare zodie către mai mult pragmatism, un alt ritm al vieții și noi valori personale sau universale.

Cu toții vom deveni mai determinați dar și mai geloși, mai încăpățânați dar și mai pofticioși.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2022 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Banii vor deveni cel mai important subiect în prezentul fiecăruia și măsuri economice la nivel micro și macro vor lua naștere odată cu eclipsa sau prin energiile ei, cu ecou în viitor.

  • Zodiile cele mai favorizate vor fi Taurul, Săgetătorul și Peștii.
  • Zodiile care ar fi predispuse la probleme de sănătate ar fi: Gemenii, Capricornii, Racii și Săgetătorii.
  • Zodiile cele mai iubărețe și iubite vor fi: Peștii, Taurii și Scorpionii.
  • Zodia care începe să aibă socoteli din punct de vedere karmic: Scorpionul.

Eclipsa din 30 aprilie va fi o mină de aur pentru anumiți nativi și cei mai avantajați sunt Berbec, Taur, Balanță și Leu.

Lecții și provocări vor avea, în funcție de interesele lor: Taur, Leu, Vărsător, Scorpion, Săgetător și Balanță.

AICI, Horoscopul Video complet, pe zodii, pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai.

Ce ar fi recomandat să înțelegem de la acest aspect atât de special, eclipsa în Taur, este: să ne dorim un alt mod de viață, să căutăm un confort, un lux sau un ideal măreț!

Fie în zona financiară, fie în zona emoțională sau în zona artistică să găsim plăcerea aceea mare pe care o căutăm fiecare.

Fie să ne schimbăm ca stil, ca abordare, fie să schimbăm centrul de interese!

Bucuria este necesară pentru că nu va dura mult până la următoarea eclipsă care va strica vibrația. În funcție de ce fundații durabile vom construi în aceste săptămâni avem, sau nu, după caz, un final de luna mai – ușor și fără răsturnări negative!

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Berbec

Stai ca pe ghimpi cu unele momente de ranchiună și dorință de răzbunare, dar eclipsa te va scoate din orice alte preocupări și te va îndemna să faci business și mai mulți bani.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la toxine și sistemul de auto apărare al organismului.

Cursuri, învățare, examene, preocupări intelectuale se cer odată cu eclipsa.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Taur

Ești purtătorul energiilor la acest moment și ne încredem în priceperea ta de a ne da startul în proiecte. Abundența, frumosul, senzualitatea și tot ceea ce ai ca și daruri de la divinitate, îți vor da un restart în dorințe și în gânduri.

Indiferent care sunt preocupările tale, bucură-te de acest nou prezent în care eclipsa te va desena. Ești favorizat de astre. Singura piedică este poate egoul! Totul depinde de tine și de cât de bine te cunoști, te motivezi, te ocupi de ceea ce-ți dorești.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Gemeni

Eclipsa vrea de la tine claritate în gânduri, decizii și idei. Ai multe planuri mărețe, dar încă nu este momentul lor. Repară-ți viața, copacul vieții tale. Ai grijă de rădăcinile lui.

Sănătatea ar putea fi o problemă, care să te pună tocmai în acea stare de reparare. Sau poate dorința și curiozitatea ta de a te scăpa de problemele care te apasă. Dragostea este și ea un factor important din finalul acestei săptămâni.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Rac

Dacă nu te-ar încerca furii foarte mari pe subiecte chiar și mici sau furii inutile, atunci eclipsa va fi colțul tău de lumină și speranța ta de viitor.

horoscop rac

Fii creativ sau fă investiții în artă. Fii prezent pe palierul dorințelor și caută toate soluțiile care te pot apropia de idealurile tale. Banii și luxul ar trebui să fie unul dintre ele.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Leu

Mari provocări profesionale vor începe de la final de săptămână pentru tine. Nu forța lucrurile și nu te întrece în orgolii cu superiorii tăi. Ai nevoie să cobori cu picioarele pe pământ și să începi noi proiecte profesionale sau noi implicări sociale. Dar pentru asta trebuie să te schimbi un pic și tu. Vezi să nu te faci de râs, tocmai din rigiditatea la schimbare.

horoscop leu

Cât despre provocări, ele îți plac oricum, dar se pare că de această dată nu vei deține controlul! Fii respectuos cu valorile altora, chiar dacă nu sunt și valorile tale!

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Fecioară

Bine sau rău, înger sau demon?! Canalizat pe pozitiv sau plin de negativ?!! Eclipsa vrea să te scoată din lucrurile mici și să te facă să visezi și să nutrești la lucrurile foarte mari. Ai nevoie să generalizezi și să înțelegi care este valoarea banilor pentru evoluția ta. Dar care este și valoarea iubirii, tot pe scara evoluției tale.

horoscop fecioara

Ai multe de descoperit și vei începe o adevărată aventură cu toate siropurile ei.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Balanță

Aceeași întrebare și pentru tine. Din păcate, multe încercări la moment și trebuie să ai în vedere excesele și obsesiile materiale.

horoscop balanta

Ai o balanță care trebuie echilibrată. Financiarul suferă sau spiritualul suferă? Sau amândouă sau doar tu!? În orice caz ai de făcut niște alegeri importante care îți pot revoluționa viața. Nu te lăsa în desfrâu!!!

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Scorpion

Karma și lecțiile ei! Ce este în trecut de nu vrei să înveți și ce piedici ai la învățare? Eclipsa îți dă ajutoare și multă dragoste dar și mult ego.

Nu te lăsa furat de peisajul iubirii ci caută să te armonizezi cu persoana iubită la oricare dintre nivelurile și structurile voastre. O nouă poveste de dragoste mare sau o nouă etapă în proiectele de cuplu.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Săgetător

Vei reuși să te bucuri din toate simțurile și ai o eclipsă care îți va aduce multe bunătăți. Fii deschis la proiecte noi pe zona profesională și la deschiderile ce vor urma.

horoscop sagetator

Până la mijloc de Mai ți se leagă cam tot ce îți dorești. Doar un pic de grijă la sănătate. În plus ai parte de abundență, de bucurii și carisma ta va face minuni.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Capricorn

Înger sau demon?! Frici sau curaj?! aceste întrebări importante vor fi și pentru tine în săptămâna ce începe. Ai șanse dar ai și tot felul de ”panici” care nu îți dau pace.

horoscop capricorn

Sarcină și fertilitate pentru cei dornici de urmași și multe persoane importante vor intra în viața voastră. Fii hotărât și evită egoul.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Vărsător

Un mare pas pentru zodia ta se va construi în această săptămână. Semințe noi vor începe să prindă rădăcini, dar mai ai și tu schimbări de făcut. Trebuie să te hotărăști la noi planuri și mai ales la un nou stil de viață.

 

horoscop varsator

Mutare sau schimbări mari. Pentru parte dintre nativi, cumpărarea unui teren sau a unei case se întrevede în perioada următoare.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai: Pești

Până la eclipsă ai tot felul de îndoieli și rețineri. Dar veselia are un mare aport în vibrația ta. Eclipsa te dorește mai lucid și mai pregătit și ai și tu unele tranzacții de realizat. Contracte importante, negocieri sau pur și simplu rezolvări mărețe.

horoscop pesti

Ai un drum important de făcut sau vrei să schimbi mașina?! Se vor lega multe dacă te miști pe drumul coerenței și luxului, dacă ai principii în această direcție și dacă te modelezi cu fiecare pas către mai mult confort durabil în viitor.

Horoscopul săptămânal este transmis pentru Alba24 de către astrologul Maria Sârbu: Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate