Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 26 septembrie-2 octombrie: Vești bune pentru Balanță, dezavantaje pentru Rac și Scorpion. Previziuni pentru toate zodiile

Publicat

YouTube video

Avem la început de săptămână Luna nouă în Balanță și la final de săptămână, ieșirea lui Mercur din retrograd. Astfel că, deja, putem spune că lucrurile prind un contur pozitiv în viața fiecărui nativ și fiecărei zodii.

Trebuie să ne bucurăm de aceste aspecte, mai ales că Venus va intra în zodia Balanței, pe 29 septembrie. Și tot ce urmează, odată cu acest tranzit de aproximativ o lună, va fi de bun augur.

Citește AICI: Horoscopul anului 2023

Mai puțin favorabile vor fi aspectele începând cu finalul lunii octombrie, așadar, dați mai mult timp bucuriei și mai multă atenție evenimentelor plăcute.

Semnul cel mai avantajat al săptămânii, Balanța. Zodia cea mai dezavantajată de astre, momentan, Racul, dar putem spune același lucru și despre Scorpion.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Berbec

Vești bune în viața de cuplu și mai multe proiecte de dragoste împlinite. Venus va aduce iubire celor singuri și bucurie celor care se iubesc.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Taur

horoscop taur

Munca își aduce roade pozitive și mai multă plăcere sau proiecte care te vor face fericit. Pare că arta va începe să își pună amprenta asupra ta sau asupra obiceiurilor tale.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Gemeni

horoscop gemeni

Mai multe bucurii își fac loc în sufletul tău și mai multă voie bună. Vei lega noi prietenii și multe dintre persoanele dragi sunt foarte active de acum în viața ta.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Rac

horoscop rac

O perioadă importantă pentru familia ta. Dar și multe eforturi pe care trebuie să le depui, inclusiv în plan financiar, pentru a-ți asigura un plus de confort.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Leu

horoscop leu

Ai rezultate excepționale la nivel de acte, de vânzări și de negociere. Poți semna sau vinde, poți face, cu un cuvânt, lumea mai bună!

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Fecioară

horoscop fecioara

Dacă te preocupă arta, atunci vestea cea mai bună este că vei avea multe de câștigat prin ea. Oricum ar fi munca ta, ea îți va aduce mai multe venituri și oameni mai frumoși pe care să te poți baza.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Balanță

horoscop balanta

Această săptămână și perioada ce urmează te va avantaja și îți va schimba vibrația mai mult ca oricare alta din acest an. Le ai pe toate de partea ta și aspectele te răsfață! Iar de miercuri seară te simți și mai norocos și mai fericit și mai bine!

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Scorpion

horoscop scorpion

Posibil că ispitele își fac loc înapoi în viața ta și încercările vor fi prezente până în 16 Decembrie. Fii lucid și nu te lăsa influențat de energiile sau ideile de vibrație mică!

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Săgetător

horoscop sagetator

Venus în Balanță te va răsfăța și pe tine, mai ales că va facilita îndeplinirea unora dintre cele mai mari dorințe ale tale. Atenție însă la starea ta de spirit, după 28 Septembrie!

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Capricorn

horoscop capricorn

Luna nouă nu te răsfață, te scoate la lecții, dar totul e bine când se termină cu bine, mai ales în plan profesional și în recunoașterea meritelor, pe care Venus ți le va lumina cu multă căldură!

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Vărsător

horoscop varsator

Succesul tău este pe cale să crească și bucuriile devin din ce în ce mai mari. Atenție la mijloc de săptămână la o lecție de evoluție importantă!

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie: Pești

horoscop pesti

Mai multe bucurii decât credeai și rezultate surpriză; frumoase! Poți să te simți mai răsfățat de astre și acesta este și adevărul! În dragoste se întâmplă lucruri favorabile.

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax