Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 27 iunie-3 iulie: Energie, bani mai mulți și activități de cuplu pentru unele zodii. Ce spun astrologul despre luna nouă

Publicat

O săptămână importantă și o lună nouă în Rac avem după 27 Iunie încolo. Prima zi, 27 va fi un rezumat al ultimelor 2 luni și pentru fiecare zodie vor fi decizii importante de luat și vești bune. 

Iar luna nouă, împreună cu luna neagră vor aduce o energie aparte pentru fiecare nativ. Atenție la desprinderea de trecut, la sănătatea digestivă și la sănătatea energetică a neamului din care faceți parte. 

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Berbec

Decizii bune și vești importante, proiecte intelectuale și rezultate benefice încă de luni. Iar Luna nouă va face un restart al vostru pe relația de familie și mai ales la anumite lecții moștenite pe neam.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Taur

Banii vin de luni și multe idei de pus în practică, la capitol financiar. Un rezumat benefic pentru portofelul vostru. Luna nouă vă cere să amplificați comunicarea cu frații și înțelegerea în familie.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Gemeni

Totul depinde de voi și de modul vostru de a vă înțelege pe sine. Luna nouă vă aduce energie care să vă sublinieze nevoia de stabilitate financiară, a voastră și a familiei. Trebuie să puneți umărul la treabă pentru a îmbunătăți bunăstarea neamului.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Rac

horoscop rac

Toate sunt mai simple, pentru că înțeles multe lucruri în ultima vreme și ați scăpat de unele probleme. Luna nouă în Rac și alături de ea Luna Neagră, vă poate da senzația de criză de identitate. Sau poate nu este doar o senzație! În tot cazul trebuie să vă ghidați după ce simțiți și după intuiție pentru că aveți pe umeri mari responsabilități.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Leu

horoscop leu

Dacă ziua de luni poate să vă arate cât de bune pot fi uneori veștile și alegerile, atunci luna nouă vă arată o stare și o energie mai puțin plăcută. Frustrările ascunse sub preș și problemele de ordin sentimental sau cele din familie, vă muncesc mai mult ca oricând.

YouTube video

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Fecioară

horoscop fecioara

Schimbările sunt bune pentru voi și vești bune și ele. Profesionalul este favorabil și favorizat. Iar luna nouă în Rac vă aduce planuri noi. Trebuie doar să nu mai trăiți în ”universuri paralele” ci să fiți conștienți de ceea ce sunteți și reprezentați pentru viitorul vostru!

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Balanță

horoscop balanta

Alături de Rac aveți evenimente care sunt ”la impuse” și care vă cer un plus de efort profesional. Vești bune și idei care pot învârti multe rotițe. O săptămână importantă pentru evoluția voastră.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Scorpion

horoscop scorpion

Luni aveți o zi cu multe revelații, sau după caz, cu nevoia de a purta un dialog cu divinitatea. Luna nouă în Rac vă cere mari schimbări de ideologie și de filosofie de viață. Vezi care sunt cele mai stringente aspecte care nu te lasă să evoluezi!

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Săgetător

horoscop sagetator

Spiritul are muncile lui și mai ales moștenirea genetică la nivel spiritual. Atenție ce va sublinia ziua de Miercuri sau chiar și Marți seara. Începutul de săptămână vine cu mari reușite în cuplu. Weekendul însă te vrea la drum și cu planuri de vacanță.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Capricorn

horoscop capricorn

Proiecte noi în cuplu și vizite la socri sau o altă etapă în povestea voastră de dragoste. Vești bune la serviciu și multe reușite care apar după mult efort intelectual, deja de câteva luni încoace.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Vărsător

horoscop varsator

Prietenii tăi vin cu vești bune și lucruri importante se vor contura în următoarele 7 zile. Luna nouă în Rac îți aduce proiecte importante la serviciu, dar atenție și la sănătate, mai ales dacă ai multe sentimente apăsătoare în suflet!

Horoscop 27 iunie – 3 iulie Pești

horoscop pesti

Dacă încă nu ai învățat cum să comunic cu cei dragi, mai vine o lecție, așa de Luni. În plus, vin vești bune de la copii și reușite frumoase pentru sufletul vostru.

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de Maria Sârbu

Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax