Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 4-10 aprilie: Piedici pentru Gemeni, lecții de viață pentru Lei. Astrologul Maria Sârbu, previziuni pentru fiecare zodie

Publicat

Una dintre săptămânile cele mai interesante din an si mai ales una dintre zilele cele mai grele din an se întâmplă în acest interval, 4 – 10 Aprilie. Vei înțelege marea diferență de vibrație a zilelor, parcă una caldă și una rece!

Ziua de 4 este aparte prin energiile ei și pentru fiecare zodie, vom avea neplăceri, atenție așadar, nu vă lăsați intimidați de aspectele ei.

Vezi și HOROSCOP 11-17 Aprilie. Cum va fi săptămâna pentru fiecare zodie: Un pas înainte, unul înapoi!

Apoi ziua de 7 este specială și ea, aduce oglindirea cea mai relevantă a ceea ce se întâmplă în forul tău interior. Pe 8 și pe 10, două zile aparte cu ecou până în 3-10 Iunie și vă recomand maximă responsabilitate.
Iar cele mai frumoase aspecte vor fi în dragoste, în weekend mai ales. Tot aspecte frumoase avem, pentru cei care încă mai cred în minuni și miracole, pe 6 Aprilie.
Vezi Horoscopul Video pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022:  https://youtu.be/Do4sdQb_Pj4

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Berbec

Fii pus pe treabă și cu multă sete de viață, dar atenție și la tendințele distructive sau la haosul din prezentul tău. Ai nevoie de inițiative pe multe planuri și de o curățenie interioară. Un aspect special duminică, iar pentru asta va trebui să iei un pic de aer în piept și să privești efectul prietenilor asupra ta!
Minuni frumoase se manifestă în viața ta prin revelații și bucuriile fraților vor fi la fel de mari și pentru tine.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Taur

Ai lecții de personalitate, mai mereu în acest an și acum la început de Aprilie și mai apăsătoare, poate.
Fii deschis la transformări și nu te lăsa influențat de fricile sau obsesiile care ies la suprafață ca ciupercile după ploaie. Ai nevoie de vindecare mai mult ca oricând, vindecare interioară, vindecare de traume și toate acestea vor avea cel mai frumos ecou: un nivel de evoluție mult mai pozitiv. Cu cât mai receptiv vei fi la schimbare, cu atât mai repede și bucuriile. Minuni frumoase pe latura financiară.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Gemeni

Când credeai că lucrurile se vor îndulci, iată alte energii îți stau piedici. De ce?! Pentru că trebuie să identifici niște ancore ce te împiedică să fii mai bun sau mai bine! Curând Luna neagră te va lăsa să îți reiei viața în modul ei mai cald, dar mai este încă un pic, pe parcursul acestei luni, oricum.
Minuni ai și tu, dacă mai crezi în așa ceva! Sau cel puțin mare revelații!

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Rac

Iubirea are mari planuri pentru tine în perioada ce urmează, dar va începe cu iubirea de sine. Probabil că vei căuta să vezi în exteriorul tău, deși ea este povestea din interiorul tău! Altfel o săptămână în care vei primi forțe pentru a te desprinde de tiparele trecutului și egoul te va ajuta să înaintezi.
Minunile tale vin sub formă de revelații sau de vindecări miraculoase!

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Leu

Lecții pentru că nu se vor termina așa ușor, precum ai dori! Vezi ce șef ți-a pus gând rău sau și mai mult decât atât vezi ce lipsește în imaginea ta! Nu mai ești acel exemplu care obișnuiai să fii, probabil că vibrația ta a coborât cam tare.
Minuni sub formă de sincronicități ce vor confirma că cineva acolo sus te iubește mult.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Fecioară

O săptămână cu mari lupte și mari preocupări. Începi cu o zi foarte greoaie dar și cu promisiuni de evoluție foarte importante. Apoi lecțiile de personalitate vor să îți sublinieze că mai ai eforturi de făcut și proiecte care te consumă foarte mult, la serviciu. Minuni și pentru tine, în aceeași sferă profesională!
Aspectul cel mai frumos va fi în dragoste!

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Balanță

Reușite la serviciu vei avea și tu, lecții de ego, vei avea și tu. Atenție foarte mult la egoul spiritual și la lumina ta spirituală. Standardul tău de viață poate este bun, dar este plin de haos și dacă dorești să evoluezi trebuie să recâștigi echilibrul.
Minuni frumoase din străinătate.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Scorpion

Vraciul din tine își asumă niște lucruri pe care doar Providența le-am putea face și din păcate, un imens ego te poate pune în situații foarte dificile. Pe lângă egoul tău, va începe să se vadă și egoul persoanei iubite, imaginează-ți cam ce atragi în astfel de situații.
Minunile care pot apărea vin prin revelații și un spirit foarte curios.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Săgetător

Oare îți dorești ceva mai mult decât minuni în cuplu?
Săptămâna are multe aspecte și pentru tine, dar pare că cel mai determinant este în dragoste. Acolo este și bine și haos, acolo este și consum mare dar și pasiune.
Pentru tine, o putem numi săptămâna pasiunii.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Capricorn

Când lucrurile stau mai bine te întorci către prieteni, iar când vrei să găsești soluții te pui aprig pe muncă. Încrâncenarea poate să îți aducă însă, sensibilitate în sfera sănătății, mai ales dacă este o încrâncenare veche!
Minuni ai și tu, la muncă! Sau poate chiar vindecare miraculoasă!..

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Vărsător

Lecții de personalitate ai și tu, nu te aștepta să se termine anul acesta, nicidecum! Apoi săptămâna nu este cea mai ușoară, tocmai din cauza ego-ului tău și cu atât mai mult dacă te vei întrece cu gluma. Atenție de luni, chiar!
Minuni ai și tu, alături sau de la prietenii de suflet.

Horoscop săptămâna 4 – 10 aprilie: Pești

Cât de frumos după ce haosul prin care ai trecut s-a sfârșit! Poți răsufla ușurat! Săptămâna însă nu te scutește de urcușuri și coborâșuri nici pe tine. Vezi ce dialoguri dubioase sau ce drumuri încurcate îți dau start de săptămână.
Minuni ai și tu alături de familie sau chiar la tine acasă!

Horoscopul săptămânal este transmis pentru Alba24 de astrologul Maria Sârbu: Youtube: Maria Sarbu – YouTube

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax