Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 5-11 septembrie: Cinci zodii trebuie să aibă grija de sănătatea lor. Peștii, vizați de o perioadă grea. Ce spun astrele

Publicat

YouTube video

Astrologul Maria Sârbu prezintă în fiecare duminică, horoscopul săptămânal pentru cititorii alba24.ro. În perioada următoare, astrologul spune că Vărsătorii au nevoie să facă echipă, iar Peștii au o perioadă grea, în care doar  de ei depinde să nu cadă în involuție sau în blocaje.

De asemenea, Fecioarele sunt mai fericite dar și mai critice, notează aceasta. 

Taurii, Berbecii, Scorpionii, Leii și Peștii trebuie să aibă grijă la sănătate. Iar Săgetătorii și Gemenii au tot felul de lecții acasă și la serviciu! 

Zilele de Marți și Miercuri sunt cele mai norocoase din această lună chiar, iar sâmbătă, 10 septembrie, Mercur intră în retrograd în Balanță și în plus avem Lună plină în Pești.

Horoscop 5 – 11 septembrie: Berbec

Din weekend parcă vrei să îți schimbi viața și munca. Nu mai poți cu grijile și nu mai vrei să fii eroul nimănui! Atenție că luna plină te poate trimite la doctor. Fii receptiv, pentru că este mai indicat să îți faci analize până pe 9 Septembrie, decât după!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Taur

horoscop taur

Prima parte din săptămână este magic de frumoasă, în schimb a doua jumătate este cu lecții sau probleme de sănătate! Luna plină îți va schimba ordinea priorităților și trebuie să faci un inventar a ceea ce ai și a ceea ce dorești în viitorul apropiat!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Gemeni

horoscop gemeni

Patronul tău, Mercur intră în retrograd a treia oară în acest an! Și nu este ultimul, va mai intra și din 29 decembrie! Atenție în relația de cuplu pentru că despre asta va fi vorba, după 10 septembrie, odată cu intrarea lui Mercur retrograd în Balanță!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Rac

horoscop rac

Criza familială în plină manifestare îți cere și ție atenție la relația de cuplu și la familie. Ia luna plină în Fecioară te va pune la masa dialogurilor și a negocierilor. Dacă dorești să ai cu adevărat reușite, succes!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Leu

horoscop leu

Trebuie să lași confortul pe mai târziu și să intri in miezul problemelor pentru a găsi soluțiile! Sau mai bine spus să te pregătești pentru că ele vor veni către tine, deja de la Luna plină, în Pești, încolo pentru următoarele 2 săptămâni!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Fecioară

horoscop fecioara

Ești vedeta momentului și asta se va simți foarte plăcut! Doar să ai în vedere că nisipul poate deveni mișcător odată cu intrarea lui Mercur retrograd în Balanță, patronul tău fiind! Trage tare până în weekend, atât cât ai mintea limpede și clară!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Balanță

horoscop balanta

Vei avea mai multă grijă de tine și vei renunța la multe sacrificii pe care le făceai pe pilot automat și foarte voluntar! Luna plină ca luna plină, dar Mercu, iată, încă un an îți mai întoarce gândurile pe dos, odată cu intrarea în retrograd în zodia ta, din 10 Septembrie începând!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Scorpion

horoscop scorpion

Plină de provocări săptămâna ta și foarte intensă, exact așa cum îți place. Fii doar atent că luna plină îți arată că vei dori să fii mai fericit în viitor. Iar pentru asta trebuie să faci ceva bilanț și schimbări!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Săgetător

horoscop sagetator

Lecții de personalitate vor veni cu Luna plină pentru tine și, mai ales weekendul va fi greu pentru tine! Atenție că nu ești în cea mai echilibrată perioadă a ta!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Capricorn

horoscop capricorn

Multe de înțeles și multe de punctat! Ai o Lună plină care te pune la treabă și îți va cere să vorbești mai puține și să faci mai multe! Scurt și concis sau poate să te rupi de situațiile care deja te-au dezamăgit!

Horoscop 5 – 11 septembrie: Vărsător

horoscop varsator

Viața spirituală este mai importantă acum, la Luna plină în Pești. Iar dacă vrei să împaci și viața pământeană și cea spirituală trebuie să te armonizezi din interior! Venus în Fecioară te va ajuta foarte mult în următoarea săptămână și nu numai.

Horoscop 5 – 11 septembrie: Pești

horoscop pesti

Să fii demn și puternic! Pentru că te vei simți foarte ”atacat” în acest weekend, iar lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Ai multe de făcut pentru tine și multe de recuperat! Atenție la stima de tine văzută prin ochii tăi!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrolog Maria Sârbu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax