Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Horoscop 6-12 februarie: Zodiile care trebuie să fie atente la obsesii și gânduri negre. Previziunile astrologului Maria Sârbu

Publicat

YouTube video

Începe o săptămână grea. Mai întâi Luna plină din 5 Februarie va avea ecoul ei pentru 2 săptămâni și în paralel Mercur aspectează planeta Pluton și aduce vibrații foarte speciale! În plan negativ atenție la depresii și obsesii, gânduri negre etc.

În plan pozitiv mari satisfacții în plan spiritual și mari deschideri în acest sens!

Se pregătește deja din 8 Februarie un mix de energii care vor dura până în 13 Februarie. Iar ecoul lor va veni după finalul lunii Martie, în avalanșă.

Recomandarea astrologului, atenție la cine și ce scoate din fiecare: binele sau răul! Zodia cea mai benefic aspectată: Vărsătorul. Zodia cea mai afectată: Leul!

Horoscop 6-12 februarie: Berbec

Atenție la dezechilibre și răscolire în cuplu. Cei mai singuratici vor avea lecții foarte dure și lecții de personalitate.

Horoscop 6-12 februarie: Taur

Momentele cele mai importante de evoluție pentru voi în această perioadă a vieții voastre. Niciodată nu ați avut astfel de perioadă și astfel de aspecte. Unică această săptămână pentru voi.

Horoscop 6-12 februarie: Gemeni

Viața spirituală este un domeniu extrem de important. Spiritul vă arată toate dezacordurile de care trebuie să țineți cont. Trebuie să vedeți în clar cât de puternică este conexiunea voastră cu divinitatea.

Horoscop 6-12 februarie: Rac

Cu inima îndoită așteptați un răspuns, un telefon, un email sau o veste. Lecții foarte importante în cuplu sau de la persoana iubită.

Horoscop 6-12 februarie: Leu

Multe încercări tenebroase la serviciu sau pe domeniul sănătății Lecții importante în relaționarea voastră cu ceilalți și posibil să trăiți momente în care vă simțiți atacați de peste tot..

Horoscop 6-12 februarie: Fecioară

Atenție la ego, dacă nu vreți să renunțați la el! În plus atenție la egoul persoani iubite! Traumele se cer vindecate pentru a depăși descurajarea celor din exteriorul vostru.

Horoscop 6-12 februarie: Balanță

Lecții de personalitate importante care odată terminate veți ieși la lumină și veți redeveni puternici, liniștiți. Aveți satisfacții la serviciu.

Horoscop 6-12 februarie: Scorpion

Lecții de personalitate aveți și voi! Satisfacții de la prieteni. Vă pot afecta vechi dialoguri sau lucruri nevorbite, nespuse!

Horoscop 6-12 februarie: Săgetător

Perioadă foarte importantă în plan financiar. Satisfacții alături de cei dragi, în familie. Perioada grea vă pune la treabă din punct de vedere al bucuriilor pe care le aveți sau le doriți în această viață, pe pământ!

Horoscop 6-12 februarie: Capricorn

Lecțiile personalității pe care singuri vi le-ați dat până acum, poate neconștientizate încă, se vor arăta importante. La fel și iubirea de sine!

Horoscop 6-12 februarie: Vărsător

Terminați o perioadă grea și aveți multe conștientizări. Dar veți începe o perioadă de trezire intelectuală, mai mare și mai importantă decât oricând până acum, în această viață.

Horoscop 6-12 februarie: Pești

Persoana iubită are nevoie de voi și de dragostea voastră. Atenție de pe 9 Feb încolo,, până la următorii 14 ani ani, atenție la sănătate.

*Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de astrologul Maria Sârbu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax