Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP: 6-12 iunie, săptămâna extremelor. Decizii dificile, frustrări, sensibilitate și emoție. Evoluția fiecărei zodii

Publicat

Începem o nouă săptămână și putem spune că de aici înainte, pentru câteva luni bune, ne putem bucura de normalitate și de aspectele astrale, clasice, cu mai puține energii subtile negative și cu mai multă claritate.

Nu putem însă să povestim despre Saturn retrograd, care din acest weekend și până pe 22 octombrie va aduce maturizarea și maturitatea în prim plan pentru fiecare dintre noi.

Perioada 6-12 iunie reprezintă un nou start pentru Gemeni și Rac, pentru o parte dintre ei vorbim despre un start pozitiv, pentru partea cealaltă, de un rol de vindecare.

Pentru toate zodiile va începe un interval de tratare a frustrărilor sau de exagerare a lor și iată, odată cu 8 iunie vă recomand să fiți atenți le toate tendințele de a reacționa din frustrare și de a lua lucrurile prea personal.

Durata perioadei: 2 luni. Este vorba despre 2 luni de reacții prea sensibile și de profit pentru cei care sunt maeștri în șantajul emoțional, bineînțeles de ”pagube” pentru cei sensibili la șantajul emoțional al celor din jur.

YouTube video

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Berbec

Curajul și norocul sunt atuurile tale încă o perioadă și poți face lucruri minunate dacă te vei concentra pe acestea aspecte personale, atât de mult așteptate, iată de cel puțin 2-10 ani. Saturn te vrea matur în proiectele tale de viitor.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Taur

Încă ești susținut de astre și poți profita de această săptămână pentru a te răsfăța în energii. Atenție însă la încercări ce pot apărea din cauze absolut personale, sabotări, limitări sau lecții neînvățate.

Saturn te vrea matur în plan profesional și în derularea funcției tale.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Gemeni

Gata grijile și reacțiile ciudate sau criza de personalitate prin care ai tot trecut de atâta amar de vreme. De Miercuri te vei simți mai liber și mai eliberat, poate cum nu te-ai mai simțit de câțiva ani!

Saturn te vrea matur în planificarea ta și mai ales în dobândirea succesului pe care îl meriți.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Rac

Din multe puncte de vedere ești acum ca pe ghimpi. Ei sunt reprezentați de toate acele suferințe agonisite de la experiențele de viață și mai ales de la cei care te-au făcut să suferi.

Vei fi greu de gestionat dacă sunt prea multe pe care le-ai ascuns sub preș! Ai nevoie de realism și nu te lăsa doborât de frustrare.

Saturn te vrea matur la nivel spiritual. Poate ai senzația că faci bine, dar nu la fel se vede și din ochii divinității, probabil!

Fii deschis către practici spirituale și înțelegere profundă!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Leu

Aspectele acestei săptămâni îți readuc zâmbetul pe buze! Și dacă te uiți mai clar, chiar nu ai atâtea probleme pe cât te speriai tu! Viața este prietenoasă cu tine și dacă ceva nu îți iese este doar vina ta sau a ego-ului tău! Încă scos la tablă sau rănit acest ego!

Saturn te vrea matur în cuplu și trebuie să lași conflictele și provocările pentru a reabilita cărămizile prieteniei dintre tine și persoana iubită, o bază importantă în iubire!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Fecioară

Săptămâna ta îți cere autoanaliză și multe dialoguri, lămuriri, decizii. Pentru parte dintre nativi vor fi zile de semnat acte, iar pentru alții zile de făcut bilanțul propriilor merite. Saturn te vrea matur în plan profesional dar nu numai!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Balanță

Prietenii sunt un capitol sensibil din viața ta. Iar zilele următoare îți vor arăta multe fațete ale prietenilor tăi!

Saturn te vrea matur în alegerea celor care te înconjoară și care îți dau sau îți iau putere!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Scorpion

Lecțiile tale de personalitate sunt în plină desfășurare. Iar cele mai bune alegeri ar trebui să te apropie de ai tăi.
Saturn te vrea matur în relația cu familia ta, dar mai ales prietenos cu ei!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Săgetător

Zile dinamice dar și cu atenție la sănătate și mai ales la ceea ce ai fi vrut să faci pentru tine și încă nu ai făcut!

Saturn te vrea matur în mentalitatea ta și în claritatea ideilor tale. Mai ai poate de studiat sau de echivalat examene!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Capricorn

Muncă și viață socială, interacțiuni profesionale și multe responsabilități. Saturn este patronul tău, el va fi retrograd până la 22 Octombrie, timp în care te va ghida și învăța ceea ce este mai important pentru existența ta.

Saturn te vrea matur în plan financiar și mai ales vrea să înveți să te bucuri de ceea ce ai și să îți faci zilele mai vesele și climatul mai de sărbătoare.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Vărsător

Dacă vrei să evoluezi sau vrei să urci pe alte trepte ale succesului, ai nevoie de mult efort personal pentru a deveni omul care trebuie să ajungi! Ia-te în serios și nu te mai sfida!

Saturn te vrea matur și maturizat, împăcat cu tine și reinventat!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Pești

Dacă mai cari încă pe umeri poveri grele, atunci atenție la sănătate pe următoarele luni.

Saturn te vrea matur la nivel profund și chiar la nivel de subconștient, dacă se poate. Învață din greșeli cât mai degrabă și fii optimist în sinea ta!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de Maria Sârbu

Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

EDUCAȚIE

Dan Bandici, elevul Colegiului HCC din Alba Iulia, cu media ZECE la Bacalaureat, după contestații: Știa că notele sunt mai mari

Publicat

Dan Bandici, elev al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, era convins că la examenul de Bacalureat obținuse nota maxima la logică. 

Însă la prima corectare a obținut 9.55 la română și 9.70 la logică. Încrezător că notele pot fi mai mari, a depus contestație.

Doar la limba română a avut puține emoții, din cauza faptului, că profesorii corectori pot fi un pic subiectivi, însă, la afișarea notelor, a aflat că a obținut media zece după contestații.

În ceea ce privește pregătirea au contat cei patru ani de liceu, dar din clasa a 11-a a început să se pregătească mai intens pentru examen.

Pe viitor acesta va merge la Cluj, la Babeș Bolyai, unde va urma cursurile facultății de drept.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

Ana-Maria Lup, eleva de ZECE a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, la Bacalaureat, după contestații. Cum s-a pregătit

Publicat

Ana-Maria Lup, elevă a Colegiului „Național Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a reușit să obțină media zece la examenul de Bacaluareat 2022, după contestații. 

Ana-Maria Lup, din clasa a XII-a B, profilul matematică – informatică, a avut inițial la limba română nota 9,40 și la biologie nota 9. Însă acesta știa că notele sunt mai mari.

Deși a stat un pic pe gânduri că poate interveni subiectivitatea la corectarea din timpul contestației, acesta a depus contestație până la urmă și a obținut media zece.

A fost nevoie de patru ani de studiu pentru a obține nota perfectă la Bacalaureat, însă rezultatele s-au văzut, ne-a transmis Ana-Maria.

Pe lângă pregătirea de la clasă, a început să ofere o atenție sporită la limba română, din clasa a XI-a.

Din toamnă vrea să meargă la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, la psihologie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

ANAF începe controalele la persoanele fizice, pentru a verifica dacă averile acumulate sunt în concordanţă cu veniturile obţinute

Publicat

anaf

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va demara din 1 iulie controale masive pentru verificarea veniturilor persoanelor fizice ca sursă a obţinerii averilor fiecărei persoane, a anunţat, la jumătatea lunii iunie, preşedintele instituţiei, Lucian Ovidiu Heiuş, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Începând cu 1 iulie, ANAF va începe controale masive pentru verificarea veniturilor persoanelor fizice ca sursă a obţinerii averilor fiecărei persoane. Este o jignire pentru oamenii cinstiţi care muncesc greu, uneori de dimineaţa până seara, să vadă că în jurul lor alţii îşi cumpără case care se învârt după soare, îşi achiziţionează maşini exorbitant de scumpe, şi ei nu au lucrat o zi în viaţa lor şi nu au plătit un impozit.

Este, de asemenea, nedrept pentru agenţii economici, care majoritatea lor îşi desfăşoară business-urile corect, îşi plătesc taxele şi impozitele la timp, iar alţi patroni fac evaziune fiscală, folosesc muncă la negru, se îmbogăţesc nemeritat şi nu plătesc niciun impozit în viaţa lor. Trebuie să fim realişti şi să înţelegem că aceste mecanisme sunt dăunătoare atât bugetului de stat, dar în acelaşi timp creează şi o mare frustrare în rândul societăţii româneşti, creând chiar modele antisociale.

Avem peste tot exemple de şmecheri care sfidează cu opulenţa şi luxul pe cere îl afişează, care cheltuie sume de bani exorbitante, sfidând pe omul de rând şi care în viaţa lor nu au plătit niciun impozit, iar când verifici veniturile pe care le au constaţi că ele sunt aproape inexistente”, a declarat Heiuş la vremea respectivă.

El a spus că în aceste zone se vor concentra controalele pentru a verifica dacă averile acumulate sunt în concordanţă cu veniturile obţinute.

Preşedintele ANAF a menţionat că a transmis Direcţiei Generale de Control Venituri Persoane Fizice să realizeze o analiză de risc şi s-a pornit de la 20 de milioane de CNP-uri.

„Făcându-se această analiză de risc am constatat cu stupoare şi cu revoltă, de-a dreptul, că 561.000 de persoane, de CNP-uri, au acumulat, şi am luat doar 4 ani, 2016, 2017, 2018 şi 2019, anul 2020 o să-l finalizăm la sfârşitul lunii septembrie, iar anul 2021 probabil la sfârşitul anului, atenţie, au acumulat 561.000 de persoane o diferenţă între veniturile estimate de noi şi veniturile declarate şi impozitate de 20 de miliarde de euro.

Practic, cum am făcut această analiză?  Am luat din bazele noastre de date, ale ANAF-ului şi din bazele de date ale altor instituţii ale statului, primării în special şi conturi bancare, şi am văzut în fiecare an ce bunuri mobile şi imobile s-au achiziţionat de fiecare persoană în parte, cum au evoluat sumele de bani în conturile bancare, cu ce sume şi-au creditat propriile societăţi, cu ce sume şi-au majorat capitalurile societăţilor pe care le au, sau ce alte cheltuieli au putut să angajeze.

Sunt convins că nu am reuşit să găsim toate cheltuielile pe care le-au angajat, că nu avem bazele de date suficient de bine puse la punct, şi după aceea am luat şi am verificat pentru fiecare CNP în parte ce venituri au declarat”, a afirmat şeful ANAF.

Acesta a explicat că legea spune că dacă există o diferenţă de 10% dintre venitul estimat şi venitul declarat, dar nu mai puţin de 50.000 de lei, deja există o neconcordanţă la declarare şi există un risc în acest domeniu.

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cum ești anunțat că ți se taie curentul, chiar dacă ai plătit factura. La Alba Iulia trebuie să ghicești când ”vine cu citirea”

Publicat

”Nu a avut acces la grupul de măsurare pentru citire și sau pentru verificarea” este mesajul pe care îl primești de la Electrica, la ora 06.00 într-o notificare de sistare a distribuției de energie electrică chiar dacă plătești lunar, on line, curentul. 

Motivul este simplu: nu ai permis accesul în locuință, a unui angajat Electrica să citească contorul. Asta în condițiile în care nu ai fost anunțat că cineva va veni să citească contorul și mai ales când și la ce oră. 

În schimb te trezești că ești notificat că ți se va sista curentul.

Apoi, dacă vrei să rezolvi situația, situație pentru care tu abonat și consumator nu ai nici o vină, te lovești de birocrație, roboți de telefonie și într-un final dacă ai noroc, de un operator care îți explică că așa este procedura.

În condițiile în care în Alba Iulia aproape săptămânal sunt căderi de curent, căderi care durează zeci de minute, dacă nu chiar ore bune, cum a fost și cazul situației de joi, 30 iunie, în care jumătate de oraș a rămas fără energie electrică, este chiar frustrantă interacțiunea cu societate.

CITEȘTE ȘI: Jumătate din Alba Iulia, fără curent joi dimineață: Activitatea unor instituții paralizată. Care este cauza

Mai exact, pentru a rezolva situația am mers la sediul din centru din Alba Iulia. Angajatele de la sediul din centru te informează că nu ține de ele, că ține de sediul de la gară, mai exact pe la etajul 1.

Dar, nu trebuie să mergi cu mâna goală la etajul 1, la sediul de la gară, ci cu o poză în care să fie vizibil contorul. Asta în condițiile în care ai optat pentru citire on line, iar plata lunară la fel.

Până a interacționa cu angajații de la gară, am încercat să rezolv situația telefonic. Dacă nu ești cât de cât familiarizat cu site-urile Electrica este destul de greu să dai de un număr de telefon pentru a vorbi cu cineva.

Apoi, după ce treci de roboții telefonici, care te pun să apeși minim trei taste, intri dacă ai noroc în legătură cu un operator.

Iar operatorul în linii mari, îți explică că este vina ta, că nu ai fost găsit acasă de către un agent de citire. Însă nimeni nu îți poate explica când a venit agentul, la ce oră, în ce dată și dacă este undeva notat că nu te-a găsit acasă pe tine abonat.

Iar explicația este simplă: Da, nu ați fost găsit acasă și acum sunteți notificat. Mai exact, după ce nu ești anunțat că cineva vine să citească contorul, ești anunțat că nu ai fost găsit la adresă.

Mai mult de atât, doar dacă suni afli, că exită un număr, doar pentru WhatsApp, la care poți trimite tu personal o poză a contorului, la care să adaugi și notificarea de întrerupere a curentului.

Numărul de WhatsApp, teoretic trebuie să apară în mailul în care ai fost anunțat că ți se taie curentul, practic nu este scris. Numărul de telefon la care nu răspunde nimeni ci este doar strict folosit pentru WhatsApp este: 0739.711.178.

Undeva, pe site-ul Electrica, dacă cauți bine, ajungi la următorul mesaj: ”Dacă citirea nu se poate efectua din cauza lipsei accesului la contor, aceasta se poate reprograma, de comun acord, între client și distribuitor, și prin intermediul furnizorului.

Dacă un client a fost preavizat, întrucât delegatul operatorului de distribuție nu a avut acces la contor, este obligatorie respectarea termenului din preaviz în ceea ce privește contactarea furnizorului sau a distribuitorului. În caz contrar, se va proceda la întreruperea alimentării cu energie electrică a locului de consum”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax