Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP: 6-12 iunie, săptămâna extremelor. Decizii dificile, frustrări, sensibilitate și emoție. Evoluția fiecărei zodii

Publicat

Începem o nouă săptămână și putem spune că de aici înainte, pentru câteva luni bune, ne putem bucura de normalitate și de aspectele astrale, clasice, cu mai puține energii subtile negative și cu mai multă claritate.

Nu putem însă să povestim despre Saturn retrograd, care din acest weekend și până pe 22 octombrie va aduce maturizarea și maturitatea în prim plan pentru fiecare dintre noi.

Perioada 6-12 iunie reprezintă un nou start pentru Gemeni și Rac, pentru o parte dintre ei vorbim despre un start pozitiv, pentru partea cealaltă, de un rol de vindecare.

Pentru toate zodiile va începe un interval de tratare a frustrărilor sau de exagerare a lor și iată, odată cu 8 iunie vă recomand să fiți atenți le toate tendințele de a reacționa din frustrare și de a lua lucrurile prea personal.

Durata perioadei: 2 luni. Este vorba despre 2 luni de reacții prea sensibile și de profit pentru cei care sunt maeștri în șantajul emoțional, bineînțeles de ”pagube” pentru cei sensibili la șantajul emoțional al celor din jur.

YouTube video

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Berbec

Curajul și norocul sunt atuurile tale încă o perioadă și poți face lucruri minunate dacă te vei concentra pe acestea aspecte personale, atât de mult așteptate, iată de cel puțin 2-10 ani. Saturn te vrea matur în proiectele tale de viitor.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Taur

Încă ești susținut de astre și poți profita de această săptămână pentru a te răsfăța în energii. Atenție însă la încercări ce pot apărea din cauze absolut personale, sabotări, limitări sau lecții neînvățate.

Saturn te vrea matur în plan profesional și în derularea funcției tale.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Gemeni

Gata grijile și reacțiile ciudate sau criza de personalitate prin care ai tot trecut de atâta amar de vreme. De Miercuri te vei simți mai liber și mai eliberat, poate cum nu te-ai mai simțit de câțiva ani!

Saturn te vrea matur în planificarea ta și mai ales în dobândirea succesului pe care îl meriți.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Rac

Din multe puncte de vedere ești acum ca pe ghimpi. Ei sunt reprezentați de toate acele suferințe agonisite de la experiențele de viață și mai ales de la cei care te-au făcut să suferi.

Vei fi greu de gestionat dacă sunt prea multe pe care le-ai ascuns sub preș! Ai nevoie de realism și nu te lăsa doborât de frustrare.

Saturn te vrea matur la nivel spiritual. Poate ai senzația că faci bine, dar nu la fel se vede și din ochii divinității, probabil!

Fii deschis către practici spirituale și înțelegere profundă!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Leu

Aspectele acestei săptămâni îți readuc zâmbetul pe buze! Și dacă te uiți mai clar, chiar nu ai atâtea probleme pe cât te speriai tu! Viața este prietenoasă cu tine și dacă ceva nu îți iese este doar vina ta sau a ego-ului tău! Încă scos la tablă sau rănit acest ego!

Saturn te vrea matur în cuplu și trebuie să lași conflictele și provocările pentru a reabilita cărămizile prieteniei dintre tine și persoana iubită, o bază importantă în iubire!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Fecioară

Săptămâna ta îți cere autoanaliză și multe dialoguri, lămuriri, decizii. Pentru parte dintre nativi vor fi zile de semnat acte, iar pentru alții zile de făcut bilanțul propriilor merite. Saturn te vrea matur în plan profesional dar nu numai!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Balanță

Prietenii sunt un capitol sensibil din viața ta. Iar zilele următoare îți vor arăta multe fațete ale prietenilor tăi!

Saturn te vrea matur în alegerea celor care te înconjoară și care îți dau sau îți iau putere!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Scorpion

Lecțiile tale de personalitate sunt în plină desfășurare. Iar cele mai bune alegeri ar trebui să te apropie de ai tăi.
Saturn te vrea matur în relația cu familia ta, dar mai ales prietenos cu ei!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Săgetător

Zile dinamice dar și cu atenție la sănătate și mai ales la ceea ce ai fi vrut să faci pentru tine și încă nu ai făcut!

Saturn te vrea matur în mentalitatea ta și în claritatea ideilor tale. Mai ai poate de studiat sau de echivalat examene!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Capricorn

Muncă și viață socială, interacțiuni profesionale și multe responsabilități. Saturn este patronul tău, el va fi retrograd până la 22 Octombrie, timp în care te va ghida și învăța ceea ce este mai important pentru existența ta.

Saturn te vrea matur în plan financiar și mai ales vrea să înveți să te bucuri de ceea ce ai și să îți faci zilele mai vesele și climatul mai de sărbătoare.

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Vărsător

Dacă vrei să evoluezi sau vrei să urci pe alte trepte ale succesului, ai nevoie de mult efort personal pentru a deveni omul care trebuie să ajungi! Ia-te în serios și nu te mai sfida!

Saturn te vrea matur și maturizat, împăcat cu tine și reinventat!

Horoscop săptămâna 6-12 iunie: Pești

Dacă mai cari încă pe umeri poveri grele, atunci atenție la sănătate pe următoarele luni.

Saturn te vrea matur la nivel profund și chiar la nivel de subconștient, dacă se poate. Învață din greșeli cât mai degrabă și fii optimist în sinea ta!

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de Maria Sârbu

Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax